Tehno News RO

Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX: pentru aer curat timp indelungat


Este placut sa gatesti, insa cel mai putin placut este mirosul si aburul care raman in bucatarie. Pentru a indeparta aceasta neplacere avem nevoie de o hota cu putere mare de absorbtie care sa improspateze aerul dar si sa absoarba aburul inainte ca acesta sa se imprastie in toata bucataria. Electrolux EFF60560OX, este solutia cea mai potrivita, deoarece aceasta este special creata pentru a absorbi tot aburul si mirosul de mancare din bucatarie, pentru ca tu sa poti lua masa in bucatarie imediat dupa ce termini de gatit.

Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2024


electrolux ews31064su.jpg

Designul hotei Electrolux EFF60560OX este unul elegant ce se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna dar si intr-o bucatarie cu aspect rustic, aducand oriunde o nota de eleganta datorita culorii argintii. Inainte de a achizitiona e bine sa faci cateva masuratori, deci v-a trebui sa stii ca hota are (Ix L x A) 665 x 598 x 500 mm, burlanul are diametrul de 150 mm. Hota este incorporabila, astfel ca se v-a incadra in mobila din bucataria ta, functionand la fel de bine, insa avand un aspect mai atragator.

Materialul din care este fabricata aceasta hota este inoxul care are o rezistenta mult mai mare la zgariere dar si se poate curata mult mai usor.

Panoul de control electronic este usor de accesat, fiind foarte simplu de controlat, astfel ca e la indemana oricui pornirea si setarea hotei pentru functionare.

Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2024


Cat consuma hota Electrolux EFF60560OX
Clasa energetica B indica un consum moderat de energie, mai putin decat clasa C insa mai mult decat A, ar fi fost mult mai bine daca hota avea clasa energetica A pentru un consum mai scazut de energie, insa acest lucru este conpensat prin faptul ca hota isi face treaba intr-un timp destul de scurt nefiind nevoie sa fie pornita un timp foarte indelungat. Dupa un an de folosire vei observa ca ai consumat numai 56,4 kW.

Pentru a avea acces mult mai usor la mancare dar si pentru a vedea in ce stadiu de afla aceasta, lampa de iluminare ce are clasa de eficienta iluminare A are un consum scazut de energie, astfel ca daca lasi lampa LED pornita nu vei avea factura la energie mult mai mare de platit. Filtrul de grasime din carbon are eficienta D, acesta este foarte puternic, astfel ca pastreaza aerul proaspat in bucatarie datorita carbunelui.

Dupa un timp indelungat de folosire, filtrul poate fi pus la cuptor pentru a se curata, apoi il poti folosi din nou, acesta functionand ca in prima zi. Capacitatea minima de absorbtie este 256 mc/h iar capacitatea maxima de absorbtie este 603 mc/h.

Te bucuri de silentiozitate in timpul procesului de absorbtie a aburului si a mirosurilor din bucatarie, nivelul minim de zgomot este 46 dB iar nivelul maxim este 57 dB, astfel ca poti prepara linistit mancarea in timp cat hota Electrolux EFF60560OX este in functiune, de asemenea poti si sa mananci in acest timp deoarece zgomotul nu te va deranja. Hota este dotata cu un motor cu putere mare de absorbtie caruia ii sunt aduse ca imbunatatiri doua functii speciale: functia breeze si functia de detectare a vaporilor.

Hota Electrolux EFF60560OX costa in jur de 1200 lei, un pret rezonabil avand in vedere functiile si eficienta functionarii acestui aparat. Electrolux EFF60560OX este o hota eficienta, potrivita pentru cei care au nevoie de o hota cu putere mare de absorbtie. Hota este perfecta pentru bucataria ta pentru a pastra aerul curat timp indelungat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 20 mai 2024 la:



Galerie foto: "Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX: pentru aer curat timp indelungat"

electrolux ews31064su_4.jpg
electrolux ews31064su_3.jpg
electrolux ews31064su_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro