Tehno News RO

Masini de spalat la reducere de Black Friday 2017


Black Friday este sarbatoarea care aduce anual bucurie in casele romanilor prin reducerea masiva a preturilor la electronice, electrocasnice, haine, incaltaminte, cosmetice, pachete turistice si aproape orice produs vandut online. Black Friday 2017 este o ocazie perfecta pentru a innoi electrocasnicele, putand profita de preturi cu pana la 70-80% mai mici decat in mod obisnuit.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 29 martie 2024


emag black friday.png

Ce masini de spalat la reducere gasim de Black Friday 2017
Masina de spalat este un aparat indispensabil in orice locuinta. De la masina de spalat se asteapta sa aiba o durata de viata cat mai lunga, un consum redus si o eficienta la spalare foarte buna, astfel incat sa fie schimbata cat mai rar. Investitia intr-un model de calitate este astfel esentiala. Black Friday reprezinta oportunitatea ideala de a cumpara o masina de spalat de brand la un pret foarte bun.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 29 martie 2024


Daca primele ore de Black Friday vor fi atacate de cumparatorii interesati de gadget-uri, produse IT si electronice, electrocasnicele vor acapara cu siguranta a doua parte a zilei si a campaniei. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa ne culcam pe o ureche. Din experienta anilor trecuti, stocurile pentru masinile de spalat si electrocasnicele mari la pachete cu adevarat atractive se termina la fel de repede precum cele pentru electronice sau produse IT. Cu ocazia Black Friday fiecare cauta sa cumpere produsele priotare pentru sine, iar cum electrocasnicele se afla cu siguranta pe listele de cumparaturi ale multora care asteapta momentul timp de un an intreg, competitia este foarte mare si pe acest segment.

Anul acesta, magazinele organizeaza Black Friday intre 17 si 24 noiembrie, fiecare magazin online alegand fie ziua de vineri, fie tot weekend-ul sau toata saptamana pentru campania de reduceri. Cele mai multe si mai mari oferte se vor gasi in magazinele consacrate de tipul eMAG, Altex, evoMAG, Flanco, Cel etc. Sunt de urmarit insa si magazine online mai mici, precum si magazinele de tipul METRO, Brico Store, Praktiker etc. Black Friday 2017 are un numar mult mai mare de magazine inscrise decat in anii precedenti, asa ca perioada de reduceri va fi cu adevarat spectaculoasa.
Cert este ca indeferent de bugetul disponibil, toata lumea va putea sa cumpere o masina de spalat la reducere de Black Friday 2017, de incredere la un pret bun.

Sunt de urmarit ofertele pentru gamele Indesit, Arctic, Beko, Hotpoint sau Whirlpool, acolo unde vom gasi atat masini cu incarcare frontala, cat si masini cu incarcare verticala la reducere. Modele de clasa A+++, 1200 rpm si capacitate de incarcare de 7 kg vor avea preturi chiar si sub 1000 de lei, ceea ce reprezinta o ocazie de neratat.

In concluzie, ofertele pentru masini de spalat la reducere de Black Friday 2017 vor avea preturi foarte avantajoase si vor aduce economii importante pentru familii. Magazinele online se vor intrece in reduceri in perioada 17-24 noiembrie, lansand oferte pentru cele mai populare branduri. Este o ocazie excelenta pentru a cumpara o masina de spalat mai performanta, mai economica si mai eficienta la un pret considerabil mai mic. Competitia pentru accesul la stocuri va fi acerba, asa ca trebuie sa ne pregatim pentru a fi printre primii la startul reducerilor.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 29 martie 2024



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro