Tehno News RO

Ultrabook Dell XPS 9360: relaxare si munca in acelasi aparat


In prezent, viata noastra este dominata de variate gadgeturi, pe care le utilizam fie pentru a lucra, fie pentru a ne relaxa. Indiferent de motivul pentru care vrei sa cumperi un astfel de gadget, un ultrabook ar putea sa fie solutia cea mai buna pentru tine, deoarece acesta iti ofera o serie intreaga de avantaje, pe care nu le primesti cu alte gadgeturi. Pentru a alege un gadget bun, intereseaza-te de compania producatoare, de functiile de care dispune aparatul si, desigur, daca ti-l poti permite.

Ultrabook Dell XPS 9360

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 mai 2024


dell xps 9360.jpg

Unul dintre modelele printre cele mai bune pe care le poti achizitiona la ora actuala din magazinele de specialitate este acest ultrabook Dell XPS 9360. Acesta are un aparat cu un design extrem de elegant si de fin, fiind ideal pentru o persoana cu un stil clasic, pentru ca dispozitivul are un design care nu se demodeaza niciodata. Aparatul are dimensiuni de 304 x 9 – 15 x 200 de milimetri (W x H x D) si o greutate de 1.29 de kilograme, deci, ori de cate ori vei avea de calatorit cu el, nu iti va face niciun fel de problema, pentru ca este foarte usor si are un design compact. Modelul acesta are o tastatura internationala care este si iluminata. Drept caracteristici speciale, acest ultrabook Dell XPS 9360 include un TouchPad cu suport pentru gesturi de atingere multipla, precum si USB 3.0 cu Power Share 1 si un USB 3.1 Gen 2.

Ultrabook Dell XPS 9360

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 mai 2024


De ce sa alegi modelul de ultrabook Dell XPS 9360
Acest ultrabook Dell XPS 9360 este considerat ca fiind laptopul de 13 inchi care detine titlul de a fi cel mai mic de pe planeta, fiind si primul al carui afisaj pare sa nu aiba margini. Ecranul este mare, dar greutatea este mica. Astfel, ecranul de 33 de centimetri reuseste sa incapa intr-o carcasa de doar 28 de centimetri.

Cadrul are o grosime de doar 5.2 milimetri.

Modelul de ultrabook Dell XPS 9360 are un afisaj de tip Ultra Sharp cu o rezolutie grozava de tip QHD+ (3.200 x 1.800), iar prezenta unui upgrade optional, care ajunge la o rezolutie de 5.7 milioane de pixeli iti prezinta cele mai importante detalii. De asemenea, poti sa te bucuri de o vizualizare excelenta a continutului de pe ecran, chiar si cand lumina este foarte puternica sau esti in natura, pentru ca modelul de ultrabook Dell XPS 9360 are o luminozitate de 400 de niti, aceasta fiind mai ridicata decat oricare alta valoare pe care ti-o ofera un laptop traditional.

Poti sa vezi clar orice continut, fara sa conteze foarte mult unghiul, datorita unui ecran cu tehnologie de comutare in plus IGZO, ceea ce iti prezinta un unghi foarte mare de vizualizare, care ajunge pana la 170 de grade. Modelul dispune si de culori cu adevarat grozave, de la cele mai inchise, pana la cele mai deschise, multumita unei game cromatice care ajunge la 72% si a unui raport de contrast care are valoarea de 1.000:1.

Astfel, modelul de ultrabook Dell XPS 9360, se merita, cu adevarat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 18 mai 2024 la:




Video pentru: "Ultrabook Dell XPS 9360: relaxare si munca in acelasi aparat"




Galerie foto: "Ultrabook Dell XPS 9360: relaxare si munca in acelasi aparat"

dell xps 9360_2.jpg
dell xps 9360_3.jpeg
dell xps 9360_4.jpeg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro