Tehno News RO

Asus K555LB-DM042D: un laptop mediu din toate punctele de vedere


Daca iti doresti un laptop de o calitate rezonabila, cu care poti faca cam tot ceea ce vrei, trebuie sa fii gata sa faci si o mica investitie. Nu trebuie sa golesti tot bugetul, si cu siguranta nu vei cheltui sume exorbitante, dar, oricum ar fi, merita pentru ca un model de capacitate medie te poate ajuta sa fii la zi cu tehnologia pentru macar doi sau trei ani.

Asus K555LB-DM042D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


asus k555lb-dm042d.jpg

Unul dintre acestea este Asus K555LB-DM042D, un dispozitiv care nu iese in evidenta prin modernitatea si puterea sa de operare, dar in tot cazul se descurca bine si cu jocurile si cu toate celelalte.

Asus este o firma mare si, orice fel de laptop ti-ai dori, poti sa apelezi cu incredere la ei pentru ca nu dezamagesc. Si nu o fac nici cu acest model, unul bun, care este capabil de destul de multe lucruri, desi ramane totusi departe de a fi un varf printre atat de multe laptop-uri premium. Asadar, modelul de fata este unul cu dimensiuni medii, diagonala fiind de 15.6 inch. Acestea fiind spuse, nu este un laptop de calatorie, fiind un pic prea mare dar si prea greu (cantareste aproape 2.5 kilograme) pentru asa ceva. Dar, acasa, utilizarea lui poate sa aduca numeroase beneficii.

Asus K555LB-DM042D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


O configuratie buna, care inca rezista
Aruncand o privire asupra configuratiei, ne putem da seama cu o relativa usurinta ca producatorii au venit uneori cu dotari mai bune, alteori mai putin, dar in cele din urma nu se poate spune ca acest laptop nu este mai mult decat acceptabil. Asadar, procesorul este unul decent, Intel Core i5 cu frecventa de 2.2 GHz, mai slaba fiind insa memoria RAM, de doar 4 GB. Din fericire, Asus au ales sa isi doteze modelul si cu o placa video dedicata, de 2 GB. Aceasta poate sa fie o veste buna atat pentru cei care vor sa se joace (si laptop-ul inca poate sa ruleze destul de multe dintre jocurile noi, cel putin la detalii medii), dar si pentru cei care sunt pasionati de editare foto/video sau macar de vizionarea filmelor in HD.

Unitatea de stocare, desi este doar una tip HDD, este foarte mare. Capacitatea de 1 TB este probabil suficienta pentru oricine, asa ca totul este bine. Exista si o unitate citire/scriere pentru CD-uri si DVD-uri, iar porturlie si intrarile sunt cele necesare (USB 2.0 si 3.0, HDMI, VGA). Exista insa si cateva probleme, unele mai importante, altele nu. Camera este una VGA si nu exista niciun sistem de operare instalat (deci va trebui sa fie cheltuiti ceva bani si cu asta), iar bateria nu trece de 4 ore.

Totusi, Asus K555LB-DM042D ramane un model decent de clasa medie. Am mai spus ca nu este un laptop de calitate premium, dar pentru unul probabil trebuie un buget dublu. Dar, atat timp cat poti face pe el cam tot ceea ce iti doresti si rezultatele vor fi mereu la o calitate acceptabila, nu putem decat sa recomandam un astfel de model pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat un laptop ieftin.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:
Video pentru: "Asus K555LB-DM042D: un laptop mediu din toate punctele de vedere"
Galerie foto: "Asus K555LB-DM042D: un laptop mediu din toate punctele de vedere"

asus k555lb-dm042d _2.jpg
asus k555lb-dm042d _4.jpg
asus k555lb-dm042d _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro