Tehno News RO

Telefon mobil Evolio M5, un smartphone ieftin, dar multumitor din punct de vedere al calitatii


Piata telefoanelor inteligente la pret redus este una variata, poate chiar mai variata decat cea a modelelor premium. Asta pentru ca exista foarte multi producatori care se lupta pentru a scoate telefonul cu cel mai bun raport calitate pret, telefonul care sa atraga cat mai multi cumparatori cu bugete de achizitie ceva mai reduse.

Telefon mobil Evolio M5

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 5 aprilie 2020


telefon mobil evolio m5 _3.jpg

Unul dinte acesti producatori este Evolio, o firma relativ noua care insa are o gama destul de variata de produse, la preturi mai ridicate sau mai putin ridicate. Un model care apartine primei categorii este Evolio M5, un smartphone ieftin, dar care reuseste sa fie un varf printre produsele din categoria sa de pret.

Smartphone dual sim pentru nevoi diverse
Un principal avantaj al acestui model este acela ca poate sa functioneze cu doua cartele SIM in acelasi timp. Din ce in ce mai multe modele ieftine aleg sa apeleze la o astfel de dotare pentru a-si atrage clientii, fapt de care modelele scumpe nici nu au nevoie. Totusi, capacitatea de a umbla cu doua cartele in acelasi timp, de a apela de pe fiecare si a avea de doua ori mai putine sanse sa ramai fara minute nu poate sa reprezinte decat un aspect binevenit.

Evolio M5 utilizeaza doua cartele diferite, una normala si un microSIM, asa ca este nevoie totusi de putina atentie pentru a va putea bucura de ambele.

Telefon mobil Evolio M5

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 5 aprilie 2020


Daca in ceea ce priveste configuratia, telefonul nu este nici pe departe unul care sa uimeasca, nu se poate spune nici ca este unul dezamagitor. Pana la urma are un procesor quad core de 1.3 GHz si o memorie RAM de 1 GB. Asadar, este relativ rapid si sacadeaza rar, dar se si incalzeste destul de mult daca e folosit mai intensiv. Si nu trebuie uitat ca acesta este un model care are sistem de operare Android 4.4, dar acesta va putea sa fie in scurt timp upgradat la 5.0 Lollipop, adica ultima varianta de Android, cu care veti putea face tot ce va doriti.

Producatorii se lauda cu o baterie care tine destul de mult, pana la 8 ore in conversatie, iar daca utilizati in mod constant telefonul intr-o zi, cu vorbit, mesaje si ocazional internet, cifra este una corecta. In schimb, cu cat navigati mai mult sau va jucati, cu atat perioada de utilizare a telefonului scade.

Un element important pentru un telefon mobil este ecranul, iar la o diagonala de 5 inch, Evolio M5 este suficient de mare. Apar insa si limitari cauzate de pret, in special in ceea ce priveste capacitatea de stocare, care este de 8 GB (dar care poate sa fie marita pana la 32 GB cu un card de memorie) si camera (doar 8 MP pentru cea principala si 2 MP pentru cea secundara).

Totusi, nimeni nu isi cumpara un smartphone ieftin asteptandu-se la mari performante (sau cel putin nu ar trebui sa fie asa). Cu alte cuvinte, daca ai de la el asteptarile corecte, Evolio M5 este un model bun, care poate sa te ajute datorita bateriei, a sistemului de operare si performantelor decente.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 5 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Telefon mobil Evolio M5, un smartphone ieftin, dar multumitor din punct de vedere al calitatii"

telefon mobil evolio m5.jpg
telefon mobil evolio m5 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro