Tehno News RO

Telefon mobil UTOK Dorel 2, telefonul oamenilor priceputi


Cu cat sunt mai noi si mai moderne, cu atat telefoanele par sa fie din ce in ce mai putin rezistente la lovituri. Asadar, un accident chiar si minor se poate dovedi a fi unul fatal pentru un smartphone. Si chiar daca telefoanele obisnuite, mai vechi, sunt mai rezistente, nici acestea nu asigura proprietarul ca vor rezista in conditii dintre cele mai extreme.

Telefon mobil UTOK Dorel 2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 5 aprilie 2020


telefon mobil utok dorel 2.jpg

Asadar, pentru persoanele care stiu ca risca sa intalneasca astfel de situatii, solutia ramane apelarea la un model special. Sunt acestea mai scumpe? Unele da, dar daca firma conteaza mai putin si calitatea intrinseca este cea pusa pe primul loc, atunci si un telefon precum UTOK Dorel 2 ar putea sa fie o solutie buna si destul de ieftina pentru specificatiile sale.

Telefon excelent pentru cei care lucreaza in conditii extreme
La prima vedere, telefonul nu ofera performante deloc impresionante. Este un telefon simplu care in orice alte conditii s-ar gasi la un pret mult mai scazut. Dar aceasta este insa doar aparenta, caci avantajele sale sunt cu totul altele.

Telefon mobil UTOK Dorel 2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 5 aprilie 2020


Asadar, UTOK Dorel 2 nu are touchscreen, are o camera de doar 0.3 MP care scoate niste poze nu foarte clare, are o memorie interna de doar 64 MB care insa poate sa fie extinsa pana la 32 GB cu ajutorul unui card MicroSD si prinde radio. Un prim avantaj important poate sa fie faptul ca este un dual SIM, telefonul putand sa functioneze cu doua cartele SIM normale in acelasi timp.

Daca insa privesti mai de aproape, iti vei da seama ca Dorel 2 nu este chiar un telefon obisnuit. Are o constructie foarte robusta, care denota rezistenta si chiar asa si este. Totusi, nu este deloc un telefon greu, cantarind doar 140 de grame.

Carcasa telefonului este una extrem de rezistenta, realizata dintr-un material deosebit, cu standard de protectie iP68. Acesta poate sa faca fata foarte bine scaparii telefonului de la distante de maxim 1 metru si este complet ferit de actiunea prafului. Iar pentru a reusi sa impresioneze si mai mult, cei de la UTOK au dotat telefonul si cu o rezistenta la apa de pana la 3 metri. Cu alte cuvinte, puteti face si baie cu acest telefon, caci nimic rau nu se intampla cu el.

Bateria, in conditii normale, rezista chiar si o saptamana, iar in convorbire continua tine panala la 15 ore, dublu decat autonomia oricarui smartphone in acealeasi conditii. Dincolo de aceasta, Utok Dorel 2 are si o tastatura clasica si simplu de utilizat, perfecta pentru a fi folosita in situatii mai dificile.

Asadar, telefonul este unul al oamenilor muncitori. Chiar si nefiind acesta cazul tau, daca iti doresti unul dintre cele mai rezistente si mai bune telefoane de pe piata, dar si unul dintre cele mai scazute preturi din categoria sa, atunci Utok Dorel 2 este solutia. Totusi, cel mai bine vor aprecia acest telefon mobil exact persoanele care au cea mai mare nevoie de el, adica toti cei care lucreaza pe un santier si isi doresc sa stie ca dispozitivele lor se afla in siguranta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 5 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Telefon mobil UTOK Dorel 2, telefonul oamenilor priceputi"

telefon mobil utok dorel 2 _2.jpg
telefon mobil utok dorel 2 _3.jpg
telefon mobil utok dorel 2 _4.jpg
telefon mobil utok dorel 2 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro