Tehno News RO

Telefon mobil Asus ZenFone 2: Tot ce ai nevoie intr-un buzunar


Daca te gandesti sa iti schimbi smartphone-ul vechi, sa faci cadou unui prieten sau, in cazul parintilor, un cadou pentru copil, atunci este de luat in considerare urmatoarea solutie si anume un telefon mobil Asus ZenFone 2.

Telefon mobil Asus ZenFone 2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


telefon mobil asus zenfone 2.jpg

Cu un design ultra slim si ergonomic, acest telefon a fost realizat sa raspunda fiecarei cerinte din partea utilizatorului fie ca vorbim despre o persoana pasionata de jocuri, de cele mai noi aplicatii sau de o persoana caredoar vrea sa tina pasul cu tehnologia. O prima impresie cu privire la performantele produsului este observata de la dimensiunea ecranului, vorbind in acest caz despre un ecran de 5 inch IPS HD cu o rezolutie de 1280x720 pixeli. Acest detaliu ne ajuta sa beneficiem de o vizionare in conditiide iluminare excelente a unui film sau a unui videoclip atat din mediul online cat si din memoria sa.

Telefon mobil Asus ZenFone 2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


In ceea ce priveste dimensiunea de 7.15 x 14.8 x 1.09cm si greutatea de 155g, aceste detalii ne ajuta sa realizam cat de usor si cat de bine il putem incadra in orice buzunar sau in orice geanta in cazul doamnelor. Tot la capitolul aspect, incadram si interfata de care se bucura un utilizator al acestui telefon, o interfata mult mai moderna si cu foarte multe functii noi comparativ cu un sistem Android standard.

Nu doar infatisarea conteaza
Aspectul modern este completat de caracteristici functionale moderne si care ii ofera utilizatorului toate functiile necesare. Pornind de la inima smartphone-ului, aceasta este un procesor Intel Atom Z2560 Dual Core de 1600 MHz, un procesor ce te ajuta sa ai performante foarte bune cu un consum foarte mic de energie si resurse atat in materie de navigare pe internet cat si in materie de rulare a materialelor HD sau a jocurilor.

Un alt avantaj in materie de utilizare este dat de capacitatea de memorare de 16 GB care te ajuta sa porti cu tine atat muzica preferata si fotografiile dragi cat si unele filme sau chiar seriale pentru a te ajuta sa treaca timpul mai repede. Pentru pasionatii de jocuri, capacitatea de memorie RAM de 2 GB ii ajuta sa se bucure de o rulare fara probleme chiar si a celor mai noi jocuri aparute pe piata, bineinteles a jocurilor dedicate unui sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Chiar daca vorbim despre un telefon, totusi, nu trebuie sa neglijam caracteristicile foto si video oferite de o camera principala de 8MP si de posibilitatea realizarii selfie-urilor sau a apelurilor video cu o camera frontala de 2MP. Realizarea fotografiilor este usurata de functiile Low Light si HDR ce te ajuta sa realizezi fotografii cu pana la 400% mai luminoase in conditii de luminozitate scazuta sau redusa.

Conectivitatea si conexiunile pentru transferul datelor pe si de pe acest device sunt date de prezenta unei tehnologii Bluetooth 4.0, a unei tehnologii wireless 802.11 b/g/n sau a unui port microUSB 2.0. Aceste functii te ajuta sa transferi fisiere intre smartphone si computer, intre smartphone-uri sau chiar sa realizezi un hotspot atat Wi-Fi, cat si Bluetooth.

Intrucat vorbim despre un produs foarte modern si performant care ofera un raport pret calitate foarte bun, ASUS ZenFone 2 ZE500CL iti ofera tot ceea ce ai nevoie. Mai mult, datorita bateriei de 2500mAh, poti utiliza telefonul pana la 28 ore de convorbire in retea 2G sau pana la 360 ore in regim de asteptare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Telefon mobil Asus ZenFone 2: Tot ce ai nevoie intr-un buzunar"

telefon mobil asus zenfone 2 _3.jpg
telefon mobil asus zenfone 2 _2.jpg
telefon mobil asus zenfone 2 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro