Tehno News RO

Laptop Asus Zenbook UX303LB-R4015H: Un accesoriu must-have al zilelor noastre


Luand in considerare evolutia tehnologica continua, este cazul sa fii mereu informat cu privire la produsele IT ce se gasesc pe piata, mai ales cand vine vorba de laptopuri. In acest sens, vom vorbi astazi despre unul dintre produsele Asus care se gasesc pe piata si mai exact despre Laptopul Asus Zenbook UX303LB-R4015H.

Laptop Asus Zenbook UX303LB-R4015H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 5 aprilie 2020


laptop asus zenbook ux303lb-r4015h.jpg

O imagine a acestuia
Privind aspectul acestui device, putem specifica despre designul ultra modern si elegant care se poate observa de la prima privire asupra acestuia. Intrucat vorbim despre un Ultrabook Asus de generatie noua, tot o noutate este si designul ce foloseste o imbinare a aspectului si finisajului metalic in combinatie cu culorile Maro Fumuriu. Avand o grosime de doar 3mm, acesta se incadreaza perfect in clasa produselor ultra-slim si, de asemenea, contureaza eleganta de care da dovada.

Laptop Asus Zenbook UX303LB-R4015H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 5 aprilie 2020


Tot de aspect ne legam si atunci cand facem referire la diagonala de 13.3 inch a a ecranului QHD, un ecran cu display de tipul LCD LED Touchscreen si o rezolutie de 3200x1800 pixeli. Aceste caracteristici iti asigura o experienta unica in materie de calitatea si claritatea imaginii afisate, o experienta apropiata de cea reala in cazul vizionarii unor fisiere video dar si unghiuri mari de vizualizare de pana la 170 grade datorita tehnologiei IPS care insoteste ecranul LCD.

Pentru a incheia prezentarea generala sau, mai bine spus, aspectul general, precizam ce anume se mai poate observa dintr-o privire externa si aici facem referire la porturile ce le avem la dispozitie. Asus Zenbook 303 este dotat cu 3 porturi USB 3.0 ce iti ofera o viteza de transfer a datelor de pana la 10 ori mai mare decat clasicele USB 2.0, de un port HDMI, 1 MINI DisplayPort, un port RJ-45 si, nu in ultimul rand, o iesire audio.

Detaliul care face diferenta
Diferenta majora intre acest ultrabook si altele prezente pe piata este data de existenta unui procesor din a cincea generatie care face fata si celui mai aglomerat stil de viata sau celui mai agitat. Intrucat vorbim despre un procesor Intel Core i7 cu o frecventa de lucru de 2400 MHz al celor de la Intel, te poti bucura de cele mai noi jocuri si aplicatii fara nici un fel de problema. Daca se intampla, chiar de este destul de greu, sa existe chiar si cea mai mica suprasolicitare, acest procesor datorita tehnologiei turbo boost poate accelera lao frecventa de lucru de 3000 MHz.

Rularea fara problema a aplicatiilor, jocurilor sau chiar si a fisierelor online este, de asemenea, sustinuta si de existenta unei memorii RAM de 8 GB, fiind o memorie compusa dintr-un slot de memorie ocupat cu 4GB si o memorie integrata de 4GB, cat si datorita placii video dedicate NVIDIA GeForce 940M de 2GB. Avand o capacitate de memorare de 256 GB SSD si o tehnologie Super Hybrid care creste autonomia cu pana la 25 % in cazul aplicatiilor ce necesita mai multe resurse, poti sa te bucuri de o utilizare de pana la 7 ore.

Fiind vorba de un ultrabook, acesta are si un pret pe masura, dar, avand in vedere caracteristicile si mai ales faptul ca poate veni cu un sistem de operare Microsoft Windows 8.1. pe 64 de biti si softul Microsoft Office 2013 trial preinstalat, importanta pretului se poate diminua.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 5 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Laptop Asus Zenbook UX303LB-R4015H: Un accesoriu must-have al zilelor noastre"

laptop asus zenbook ux303lb-r4015h _2.jpg
laptop asus zenbook ux303lb-r4015h _3.jpg
laptop asus zenbook ux303lb-r4015h _4.jpg
laptop asus zenbook ux303lb-r4015h _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro