Tehno News RO

Crazy Days: reduceri pana la 50%


Black Friday 2016 a inregistrat vanzari record pentru aceasta perioada pentru orice comerciant care a participat la eveniment, detasandu-se net situl web eMag, care a avut iar un succes foarte mare, dupa cum ar fi zis toata lumea. Dupa cum era de asteptat, situl web nu a putut face fata cererii uriase de clienti, picand in mai putin de o ora de la lansarea campaniei, deoarece sute de mii de oameni doriti au intrat simultan pe adresa magazinului. Mai mult de 1,2 milioane de vizite unice au fost inregistrate aici inca din primele ore ale promotiei, cifra crescand si mai mult catre finalul zilei.

Crazy Days: Reduceri pana la 50%

Vezi Toate Ofertele eMAG valabile doar astazi, 24 septembrie 2020


crazy.png

Cei mai multi oameni care au accesat platforma magazinului eMag au facut-o de pe dispozitivele mobile, trecand cu mult peste 50% din totalul de vizatatori. Pe situl web au putut fi comandate 1000000 de produse, din care 100000 s-au vandut chiar din prima ora a deschiderii evenimentului.

Vezi Ofertele si Reducerile eMAG

valabile doar astazi, 24 septembrie 2020 la:


Discounturile oferite au fost de cateva zeci de procente pentru orice categorie de produse, fiecare gasindu-si macar cate un obiect care sa-i fie pe plac si sa aiba un pret acceptabil. Ca urmare a acestui succes, eMag s-a decis sa mai organizeze un eveniment similar, prin care sa continue sa atraga clienti, eventual pe cei care nu au apucat sa profite de reducerile de Vinerea Neagra.

Profita de reduceri la eMag Crazy Days.
Cum va face eMag asta? Va organiza un after – Black Friday, un alt eveniment in care va oferi produse la reduceri substantiale de pret. Astfel, timp de trei zile, vei putea profita de eMag Crazy Days, in care sunt disponibile mii de produse din diverse categorii la reduceri de pana la 50 de procente, fiecare putand sa-si cumpere produsul pe care nu a apucat de Vinerea Neagra, din nou, tot la reducere.

Ofertele de eMag Crazy Days
Aceasta nu este prima data cand se organizeaza eMag Crazy Days, evenimentul avand loc pentru prima oara in 2012, cand reducerile nu au fost, intr-adevar, la fel de substantiale ca in prezent. Asadar, daca de eMag Crazy Days la prima editie reducerile au fost cam de 20 de procente, anul acesta, de eMag Crazy Days 2017, vei gasi obiecte cu un pret redus de pana la 50 de procente.

eMag Crazy Days 2017 dureaza sapte zile si planuieste sa iti ofere reduceri la mii de produse din categorii ca aparatele electrocasnice (masini de spalat rufe si vase), aparate electronice (televizoare), jucarii etc. Daca nu ai mai apucat de Black Friday sa iti comanzi produsul mult – dorit, ai ocazia de eMag Crazy Days 2017 sa o faci, deoarece stocurile au fost reaprovizionate.

Tinand cont de cat de repede s-au terminat stocurile pentru unele produse, daca ai incercat sa faci shopping de Black Friday 2016 si nu ai reusit, probabil ca ai invatat ca trucul este sa te misti cat mai repede. Verifica daca produsul dorit se afla in stoc si, din momentul in care afli ca a inceput reducerea de eMag Crazy Days, profita de ocazie si cumpara primul ceea ce urmaresti, inainte sa ti-o ia altcineva iar inainte.

Reduceri pana la 50% la mii de produse.

Vezi Oferta eMAG.Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro