Tehno News RO

Laptop Asus X553MA-SX284B: modern si util


Prezenta unui laptop in locuinta ta nu mai reprezinta un moft precum era in trecut, acesta a devenit o necesitate, indiferent daca iti va fi necesar tie la serviciu sau copiilor pentru scoala. Cum piata este in plina dezvoltare, si alegerea unui produs corespunzator este mai grea, dar aceasta trebuie sa fie bazata pe unele caracteristici dezvoltate. Pentru a-ti veni in ajutor, am prezentat un produs modern, dar si util, si anume laptopul Asus X553MA-SX284B.

Laptop Asus X553MA-SX284B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


laptop asus x553ma-sx284b.jpg

Designul acestui produs este unul clasic, dar care nu va fi niciodata demodat si se va potrivi fiecarui utilizator si fiecarui stil de viata pe care acesta l-ar putea avea. Fie ca vorbim despre o utilizare pentru serviciu, pentru calatorie sau pentru relaxare in timpul liber, aspectul elegant sustine pe cel clasic si este dat de cercurile concentrice care sunt pe spatele acestuia. Fiabilitatea care sustine caracteristicile de design este data, in mare masura, de dimensiunile acestuia si vorbim aici despre 28 x 2.53 x 25.2cm si o greutate de 2.3 kilograme.

Laptop Asus X553MA-SX284B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Oriunde si oricand
Privit deschis, acest notebook ne prezinta tastatura internationala de care dispune, dar si touchpadul destul de generos ca dimensiune, dar mai ales care detine tehnologia SmartGesture ce ofera un nivel de raspuns rapid dar si unul de precizie ridicat. Complementar, mai avem prezenta porturilor acestuia, si anume un port HDMI, un port RJ-45, unul USB 2.0 si unul 3.0 ce garanteaza o viteza mai mare de transfer a datelor. Pe langa aceste modalitati de interconectare, mai puteti apela pentru a transfera datele si la tehnologia Bluetooth 4.0 cu care este prevazut, dar si la sistemul de comunicatii wireless 802.11 b/g/n.

La interiorul acestui laptop gasim, in primul rand, un procesor foarte performant, unul Intel Celeron Dual Core cu doua nuclee si o frecventa de 2160 MHz. Daca se intampla ca utilizarea acestuia sa necesite o viteza mai mare si o frecventa mai mare, exista posibilitatea ca acesta sa accelereze datorita tehnologiei Turbo Boost pana la o viteza de 2410 MHz.A doua caracteristica importanta este cea a ecranului cu caracteristici Anti-Glare, cu o diagonala de 15.6inch, o rezolutie de 1366x768 pixeli si un format HD. Datorita acestor caracteristici ale procesorului, dar si a ecranului, puteti beneficia de o experienta video deosebita, indiferent de materialele ce ruleaza pe ecran, insa in acest proces mai intervine si placa video Intel integrata.

Experienta video este suplinita de cea audio datorata prezentei tehnologiei SonicMaster si a difuzoarelor stereo prezente la acest produs. Daca se intampla sa calatoriti sau doriti sa aveti mereu cu voi filmele preferate, serialele sau muzica preferata, aveti la dispozitie pentru a face acest lucru, o capacitate a hardului de 500GB. Suplimentar, pe langa acest aspect, mai gasim si memoria RAM de care dispune si care se gaseste foarte utila mai ales in materie de rularea aplicatiilor, jocurilor sau programelor si avem la dispozitie 4GB DDR3 ce se poate extinde pana la 8GB.

Pretul destul de avantajos nu numai ca va ofera un produs performant si eficient, dar va aduce in acelasi timp si un produs ce are preinstalat un sistem de operare eficient, un sistem MicrosoftWindows 8.1 cu Bing.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Laptop Asus X553MA-SX284B: modern si util"

laptop asus x553ma-sx284b _6.jpg
laptop asus x553ma-sx284b _2.jpg
laptop asus x553ma-sx284b _3.jpg
laptop asus x553ma-sx284b _4.jpg
laptop asus x553ma-sx284b _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro