Tehno News RO

Laptop Asus Zenbook UX303LB-DQ014P, un model bun, dar care in mod normal nu merita investitia


Asus este una dintre cele mai importante firme de electronice din lume, produsele lor avand si avantajul de a varia de la unele foarte ieftine si accesibile, la modele de clasa premium care contin ultimele inovatii tehnologice din domeniu.

Laptop Asus Zenbook UX303LB-DQ014P

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 9 iulie 2020


laptop asus zenbook ux303lb-dq014p.jpg

Astazi vom discuta despre un laptop care face parte din cea de-a doua categorie, fiind un model foarte modern si echipat cu tot ceea ce ii trebuie pentru performante bune. Mai important este insa sa vedem daca acesta isi merita si banii si daca achizitionarea lui este o idee chiar atat de buna. Cu alte cuvinte, vom vederea daca trebuie sau nu sa recomandam un astfel de laptop catre cei interesati de un produs de ultima generatie.

Un exterior care promite, dar in interior se ridica la aceleasi performante?
Asus Zenbook UX303LB-DQ014P se bucura de un desgin deosebit, macar in ceea ce priveste materialele utilizate. Carcasa sa este construita din plastic si aluminiu, asadar fiind destul de rezistenta. Nici paleta de culori nu este una comuna, laptop-ul fiind colorat intr-un maro fumuriu mai rar intalnit. Acum, daca acest aspect este sau nu pe placul tuturor depinde exclusiv de gusturi, dar pana la urma laptop-ul este unul care arata intr-un mod aparte.

Laptop Asus Zenbook UX303LB-DQ014P

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 9 iulie 2020


Procesorul este si el unul foarte bun, un Intel Core i7 de 2.4 GHz, in timp ce placa de memorie are 4 GB RAM. Asadar, laptop-ul se misca bine, indiferent daca va trebui sa se descurce cu jocuri noi sau cu rularea concomitenta a mai multor programe in acelasi timp. Nici placa video nu este una slaba, Asus Zenbook UX303LB-DQ014P avand un GeForce dedicat de 2 GB. Pe de alta parte, toate performantele sale sunt sutinute si de catre un SSD de 256 GB, care ofera si mai multa viteza operatiilor acestui laptop.

Pentru conectare exista trei intrari USB 3.0, iar sistemul de operare este Windows 8 Pro de 64 biti.

Daca pana acum am prezentat doar avantajele si plusurile evidente ale laptop-ului, este nevoie sa trecem si la sectiunea de minusuri.

In primul rand, cel mai mare dezavantaj este reprezentat de ecran. Acesta este micut, de doar 13.3 inch. Are in schimb si touchscreen, dar si o rezolutie excelenta de 3200 x 1800 pixeli. Totusi, daca vrei sa te joci cu adevarat si nu te multumesti doar cu niste joculete de pe Facebook, acest model este aproape imposibil de folosit, ecranul fiind pur si simplu prea mic.

Un alt avantaj ar parea sa fie portabilitatea, modelul fiind usor, de doar 1.45 kg. Dar, dezavantajele ii scad si aici din valoare. In primul rand, nu are o intrare VGA, deci nu se poate conecta chiar la toate dispozitivele de care ar fi nevoie. Pe langa aceasta, nu are nici unitate de citire – scriere, deci este imposibil sa folosesti un CD.

Asadar, in ceea ce priveste performantele, Asus Zenbook UX303LB-DQ014P sta foarte bine. Din pacate, de multe ori nu ai ce face cu aceste performante. Configuratia ar suporta toate jocurile noi, dar ecranul este prea mic pentru asa ceva. Modelul este usor, dar nu se poate conecta la toate dispozitivele si, in plus, este mult prea scump pentru un laptop de mers la serviciu. Asadar, fie mai adaugi cateva sute de lei si iti cumperi un model mai mare, fie ramai la un ecran de 13 inch, dar poti sa gasesti alte produse mult mai ieftine.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 9 iulie 2020 la:Galerie foto: "Laptop Asus Zenbook UX303LB-DQ014P, un model bun, dar care in mod normal nu merita investitia"

laptop asus zenbook ux303lb-dq014p _2.jpg
laptop asus zenbook ux303lb-dq014p _3.jpg
laptop asus zenbook ux303lb-dq014p _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro