Tehno News RO

Tableta Acer Aspire Switch 10 E, la granita dintre tableta si laptop


Ne este destul de greu sa credem ca esti o persoana moderna care nu are macar un laptop sau o tableta. Cu cat cele din urma devin mai complexe, ele devin si solutii mai fiabile pentru a le inlocui pe cele dintai. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca un laptop nu ramane un instrument foarte util, macar datorita spatiului de stocare mult mai mare si a utilizarii mai facile a tastaturii.

Tableta Acer Aspire Switch 10 E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2022


tableta acer aspire switch 10 e.jpg

Totusi, producatorii s-au gandit sa le si combine pe cele doua, creand tablete un pic mai mari, cu tastaturi detasabile, menite sa poata functiona si ca laptop-uri atunci cand situatia o cere. Iar Acer Aspire Switch 10 E este un astfel de dispozitiv care, in ceea ce priveste pretul, se situeaza in media unei tablete obisnuite.

Cum se apropie acest model de un laptop
Linia de demarcatie dintre tablete si laptop-uri devine din ce in ce mai subtire si acest model arata asta cum nu se poate mai bine. Asadar, exista doua mari arii in care tableta poate sa functioneze ca laptop si chiar preia din utilizarile acestuia.

Tableta Acer Aspire Switch 10 E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2022


In primul rand, distincta este tastatura, care se poate atasa la ecranul de 10.1 inch. Aceasta poate sa functioneze insa si de la distanta, prin wireless. Cand nu este disponibila, intra insa in functiune touchscreen-ul. In plus, tableta este flexibila, astfel incat poate sa fie utilizata in diverse pozitii.

Al doilea element care suprapune o tableta cu un laptop este sistemul de operare. Acer Aspire Switch 10 E functioneaza cu ajutorul lui Windows 8.1 cu Bing si are instalat si Microsoft Office, asa ca pe el se poate face orice se face si pe un laptop.

Exista insa si diferente, care inclina balanta catre tableta
Daca va intrebati ce este acest model, tableta sau laptop, performantele indica destul de clar prima varianta. Procesorul (Quad Core cu frecventa de 1.33 GHz), memoria RAM (2 GB) si capacitatea de stocare (64 GB), desi destul de bune pentru o tableta, arata clar ca modelul nu poate sa ofere cu mult mai mult decat atat. Totusi, pentru o capacitate de stocare supeioara, fie se poate apela la un card microSD, care poate imbunatati nivelul cu pana la 32 GB, fie este achizitionata o varianta superioara, care adauga si un HDD de 500 GB sau chiar de 1 TB (diferenta de pret fiind totusi de cateva sute de lei).

Nu trebuie sa uitam totusi ca tableta cantareste un pic mai mult decat una obisnuita, dar mult mai putin decat un laptop, mai exact 1.28 kg. Iar perioada de supravietuire a bateriei, chiar in conditiile unei utilizari normale, este de pana la 12 ore.

Asadar, tableta Acer Aspire Switch 10 E poate sa fie o varianta atat pentru cei care isi doresc un gadget deosebit, dar si pentru cei care vor mai mult de la tableta lor. In ceea ce priveste pretul, acesta este cat al unui model de clasa medie, dar acesta are si avantajul de a oferi si o parte din posibilitatile superioare ale unui laptop.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 19 mai 2022 la:Galerie foto: "Tableta Acer Aspire Switch 10 E, la granita dintre tableta si laptop"

tableta acer aspire switch 10 e _2.jpg
tableta acer aspire switch 10 e _3.jpg
tableta acer aspire switch 10 e _4.jpg
tableta acer aspire switch 10 e _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro