Tehno News RO

Tableta Lenovo Yoga 2 - tableta-ultrabook cu Android


De cate ori nu ti-ai dorit ca tableta sa poata sta singura pe verticala ca sa te poti uita la filme sau videoclipuri fara sa o tii tu in mana? Cei de la Lenovo s-au gandit ca atunci cand folosesti o tableta vrei sa o tii in diferite pozitii in functie de activitatea pe care o desfasori, asa ca au lansat modelul Lenovo Yoga 2. Acesta este o solutie ceva mai accesibila pentru cei care isi doresc o tableta care chiar sa se adapteze diverselor utilizari si sa functioneze ca un ultrabook. Lenovo Yoga 2 are un pret accesibil, fiind unul dintre cele mai ieftine dispozitive de acest tip.

Tableta Lenovo Yoga 2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


tableta lenovo yoga 2 _2.jpg

Tableta cu stand
Lenovo Yoga 2 continua seria de tablete care vin insotite de un stand. Spre deosebire de alte modele, tastatura nu este legata de stand sau de tableta, comunicand prin Bluetooth cu aceasta. Partea frontala a dispozitivului este alcatuita din aluminiu, in timp ce spatele este prevazut si cu o zona texturata din plastic. Carcasa este argintie si completeaza bine dimensiunile de 255 x 183 x 7.0 mm si greutatea de 619 grame. Cilindrul bateriei este plasat lateral si reprezinta punctul de legatura intre tableta si stand. Bateria fiind plasata lateral, dispozitivul ofera stabilitate atunci cand tii tableta in mana si, in acelasi timp, libertate de miscare. Standul poate pozitiona tableta de la 0 la 180 de grade, creand patru moduri de utilizare.

Tableta Lenovo Yoga 2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Modul Stand este ideal pentru multimedia, pozitionand tableta la 90 de grade, iar aceasta functionand ca un ecran ce sta singur in picioare. Modul Hold plaseaza standul lipit de tableta, ca si cum ai tine o carte in mana, tableta fiind astfel adaptata pentru citit. Modul Tilt functioneaza la fel ca un picior pentru o rama foto, pozitionand tableta ideal pentru browsing, gaming sau scris. Nu in ultimul rand, modul Hang permite atarnarea propriu-zisa a tabletei, prin intermediul unui orificiu de pe stand. Acest mod este util cand vrei ca tableta sa functioneze ca un ecran pe perete.

Tableta are un ecran Full HD de 10.1 inch. Ecranul este imbunatatit, redand imagini clare, in culori vii si oferind un control bun datorita multitouch-ului avansat. Tehnologia IPS largeste unghiurile de vizualizare si ofera o vizibilitate buna in orice mod de utilizare. Prin urmare, ecranul isi face foarte bine treaba.

Modelul Yoga 2 foloseste Android 4.4.2 KitKat si se misca destul de bine datorita procesorului Intel Atom Z3745 Quad Core si memoriei RAM de 2 GB. Tableta este astfel potrivita pentru navigare, browsing, multimedia sau jocuri, fara a fi insa cea mai performanta optiune.

Pentru stocarea continutului exista un spatiu de 32 GB ce poate fi extins prin card microSD.
Tableta este dotata cu doua camere, una de 8 MP si una de 1.6 MP, acestea oferind rezultate decente, fara a excela insa pe partea de inregistrare video.

Nu in ultimul rand, cu o baterie Li-Ion de 9600 mAh, o sa ai destula autonomie pentru toate activitatile.

Lenovo Yoga 2 de 10.1 inch este astfel o tableta-ultrabook accesibila, pentru cei care isi doresc un dispozitiv adaptabil pentru divertisment, multimedia si lucru.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Tableta Lenovo Yoga 2 - tableta-ultrabook cu Android"

tableta lenovo yoga 2.jpg
tableta lenovo yoga 2 _3.jpg
tableta lenovo yoga 2 _4.jpg
tableta lenovo yoga 2 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro