Tehno News RO

Telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2017


Compania Apple este cunoscuta pentru faptul ca a schimbat industria telefoanelor mobile prin smartphone - ul iPhone. Cele mai cautate modele in momentul de fata sunt iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acestea fiind cele care care inca se mai produc momentan. Daca vrei sa platesti si mai putin pe un iPhone, pe langa reducerea acordata de Black Friday, poti sa-ti cumperi un model si mai vechi, precum iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


telefoane iphone la reducere de black friday 2016.jpg

iPhone - ul a debutat in anul 2007, chiar daca pare ca ar fi fost alaturi de noi de mai mult timp, in fiecare an fiind lansat cate un nou model, care a avut imbunatatit software - ul, hardware - ul, design - ul etc. Aceste telefoane mobile inteligente sunt cunoscute pentru calitatea superioara a procesorului, a camerei foto si a celei video etc. Daca vrei un produs calitativ, cauta telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2017.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


Ce model de iPhone sa-ti cumperi
Intre 2007 si 2012, inclusiv, Apple a lansat in fiecare an cate un nou model sau o varianta mai mare a acestora; incepand cu 2013, compania a debutat simultan modelul standard, cat si cel plus. Se pot gasi oricare dintre aceste telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2017.

Oricine stie ca, avand o cerere atat de mare, toate telefoanele iPhone au fost lansate cu mare tam - tam si la preturi exorbitante, pe care nu si le-a putut permite oricine. De aceea, daca iti doresti un telefon cu adevarat bun, de care sa te poti declara multumit, insa nu ai putut sa ti-l cumperi pana acum, Black Friday 2017 iti vine in ajutor, deoarece toate modelele de iPhone sunt acum incluse la reducere.

In general, este greu sa gasesti un iPhone la oferta, popularitatea continua pastrandu-le pretul ridicat. Spre deosebire de alte produse, acestea nu devin mult mai ieftine nici macar in perioada sarbatorilor de iarna, asa ca nu exista un moment mai bun ca Vinerea Neagra 2017 pentru a face pasul.

Discounturile aplicate pot sa inceapa de la sub zece procente si sa ajunga chiar si pe la 50 de procente, in unele cazuri, depinzand de magazinul unde cauti telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2017. Bineinteles, chiar si cu reducerea de Vinerea Neagra 2017, cele mai noi modele, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, vor avea un pret destul de piperat, dar iti poti concentra atentia catre seria de iPhone 6 (iPhone 6S si iPhone 6S Plus), precum si catre iPhone SE, aceste doua modele fiind inca produse de catre Apple si foarte cautate de publicul amator.

O reducere de 37 de procente inseamna ca un model care costa initial in jur de 2400 de lei va costa, dupa ce se aplica discountul, mai putin de 1500 de lei, facandu-l accesibil publicului larg. Cauta telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2017 in mai multe magazine de specialitate si vei gasi clar un model care sa te multumeasca.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro