Tehno News RO

Toshiba Satellite P50-C-11H L: un laptop cu adevarat performant


Nevoia de tehnologie este prezenta in fiecare locuinta si pentru fiecare persoana, fie ca vorbim despre nevoia unor produse electrocasnice performante sau fie ca vorbim despre unele produse electronice sau IT. Daca te incadrezi in ultima categorie, iar laptopul tau este mai vechi si nu face fata noilor provocari si noilor cerinte impuse de tine sau de natura activitatii pe care o desfasori, inseamna ca laptopul Toshiba Satelite P50-C-11H L este solutia perfecta pentru tine.

Toshiba Satellite P50-C-11H L

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


toshiba satellite p50-c-11h l.jpg

Cu un design elegant si foarte util, vei putea sa beneficiezi de toate performantele pe care le are acest device, indiferent de stilul de viata. Eleganta este data atat de dimensiunea de 380 x 22.5 x 259.9mm si greutatea de 2.1kilograme, cat si de nuanta aurie pe care o are. Aspectul exterior este completat de ecranul de care acest laptop dispune, un ecran de 15.6inch, de tastatura internationala si cea numaerica care sunt realizate astfel incat sa puteti redacta documente de dimensiuni foarte mari intr-un timp foarte scurt, dar si de prezenta unor porturi ce permit interconectarea acestuia cu alte dispozitive.

Toshiba Satellite P50-C-11H L

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Mic, dar puternic si performant
Revenind la ecran, acesta este prevazut cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli, o rezolutie specifica celei FullHD si care, insotita de caracteristica Chroma Tune iti va oferi o calitate deosebita a imaginilor rulate si a aspectului acestora printr-o calibrare foarte eficienta a culorilor si luminozitatii. Intrucat experienta video nu este totul, aceasta este insotita si de o experienta audio pe masura intrucat laptopul dispune de doua difuzoare stereo Harman Kardon, dar si de o tehnologie DTS Sound.

Nimic din ceea ce am specificat pana in acest moment nu ar fi posibilfara miezul acestuia,mai exact fara procesorul Intel Core i5 cu doua nuclee si cu o frecventa initiala de 2200MHz dar care se poate amplifica in situatia in care acesta este suprasolicitat de anumite aplicatii pana la o frecventa de 2700MHz. Acest procesor iti va garanta rezultate foarte bune in toate aplicatiile multimedia pe care le-ai putea rula, dar si in cazul in care sunteti o persoana pasionata de jocuri. Pentru a putea realiza acest lucru, nu este nevoie numai de procesor, ci este necesara si o placa video de 2GB NVIDIA GeForce 930M de care dispune, dar si de 8GB DDR3 memorie RAM.

Intrucat exista posibilitatea de a avea utilizari multiple, acest laptop este prevazut si cu anumite porturi care sa iti permita acest lucru. Cele mai semnificative dintre acestea sunt porturile HDMI, RJ-45 dar si cele trei portruri USB 3.0 cu o viteza de transfer a datelor de pana la 10 ori mai mare decat vechile 2.0. Daca insa va ganditi la navigarea pe internet si la modul de realizare a conexiunii la internet, avem prezenta si o tehnologie wireless 802.11 ac/a/b/g/n, iar aceasta navigare dar si utilizarea in general poate fi pe o durata destul de mare de timp, intrucat are o baterie Li-ion pe patru celule ce garanteaza un timp de lucru de pana la 7 ore si 30 minute.

Cu un pret comparativ cu al unor produse similare, acest laptop aduce, pe langa calitatea materialelor folosite in realizarea sa, si un nivel de performanta destul de ridicat. Toate aceste detalii specificate va pot ajuta sa concluzionati daca achizitia sa merita sau reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Toshiba Satellite P50-C-11H L: un laptop cu adevarat performant"
Galerie foto: "Toshiba Satellite P50-C-11H L: un laptop cu adevarat performant"

toshiba satellite p50-c-11h l _2.jpg
toshiba satellite p50-c-11h l _3.jpg
toshiba satellite p50-c-11h l _5.jpg
toshiba satellite p50-c-11h l _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro