Tehno News RO

Ultrabook Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H, un laptop deosebit ca aspect, dar si ca performante


Cand iti doresti un produs, nu ar trebui sa te gandesti prea mult la bani. Cu toate acestea, in Romania nu se intampla asa, iar in cazul laptop-urilor oamenii isi indreapta mai mult atentia catre modele ieftine sau cu preturi medii. Cu toate acestea, exista si o serie de dispozitive de calitate premium care te pot ajuta sa fii la zi cu tehnologia din domeniu pentru cel putin trei ani.

Ultrabook Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 februarie 2020


ultrabook asus zenbook pro ux501jw-fj062h.jpg

Unul dintre acestea este Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H, un ultrabook extrem de performant care se profileaza a fi unul dintre cele mai bune produse posibile din clasa sa.

Inca de la inceput iti poti da seama ca acest model este unul deosebit. Acesta are o carcasa metalica finisata perfect, de culoare argintie si foarte stralucitoare. Este fara indoiala un produs de clasa si designul sau afirma cu tarie acest lucru. Totusi, nu este un laptop potrivit pentru a fi luat in calatorii. In primul rand este si destul de greu, la 2.7 kg aflandu-se in jumatatea superioara din acest punct de vedere. Apoi, daca se inampla un accident cu el, si pierderea va fi una substantiala. Acasa insa, Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H cu greu poate fi intrecut.

Ultrabook Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 februarie 2020


Performante de clasa superioara
Din multe puncte de vedere, daca te uiti la dotarile acestui laptop, este imposibil sa nu il consideri a fi unul foarte, foarte bun.

In primul rand, are o putere de procesare foarte mare, care ofera posibilitatea de a rula absolut orice joc (si probabil isi va pastra caracteristica macar 4 ani), dar si a face fata utilizarii unui numar foarte mare de programe. Toate acestea se datoreaza unui procesor Intel i7 cu frecventa de 2.6 GHz si a unei memorii RAM de 8 GB DDR3. Asadar, nu trebuie sa iti faci griji ca laptop-ul nu va face fata la orice il pui sa faca, performantele sale fiind unele grozave.

La toate acestea se adauga si utilizarea unui hard disk care are viteza de partea sa. Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H are montat un SSD, adica cel mai rapid dispozitiv de stocare a informatiei de pe piata. Din pacate, o astfel de caracteristica sacrifica oarecum spatiul efectiv de stocare. Acesta are o memorie de doar 256 GB, de patru ori mai putin decat un HDD obisnuit.

Pe de alta parte, placa video este una grozava, un GeForce GTX 960M de 4 GB, iar calitatea imaginilor oferite este imbunatatita si mai mult de display. Acesta are o diagonala medie, de 15.6 inch, dar touchscreen-ul si faptul ca rezolutia sa este una 4K, adica de patru ori mai mare decat Full HD, il transforma intr-unul redutabil.

Acestea fiind spuse, nu putem afirma nici ca Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H este perfect. Cel mai important este ca ii lipsesc atat unitatea optica de scriere/citire CD-uri, cat si o intrare VGA cu care s-ar fi putut conecta la alte dispozitive. Pe de alta parte, are Windows 8.1 si Microsoft Office instalat. Asadar, acest laptop ramane unul dintre cele mai bune de pe piata, dar daca nu este suficient, exista si alte variante la preturi asemanatoare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 23 februarie 2020 la:Galerie foto: "Ultrabook Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H, un laptop deosebit ca aspect, dar si ca performante"

ultrabook asus zenbook pro ux501jw-fj062h _2.jpg
ultrabook asus zenbook pro ux501jw-fj062h _4.jpg
ultrabook asus zenbook pro ux501jw-fj062h _3.jpg
ultrabook asus zenbook pro ux501jw-fj062h _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro