Tehno News RO

Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha ILCA68: Pastrati amintiri uimitoare


Modurile prin care alegeti sa pastrati unele amintiri tin doar de voi iar acest lucru este legat si de ceea ce aveti la dispozitie si anume de posibilitatea utilizarii unui aparat de fotografiat pentru a pastra aceste amintiri. Daca doriti sa va bucurati pentru foarte mult timp de anumite evenimente sau de unele momente din viata voastra sau din viata societatii in care va aflati, trebuie sa apelati la un aparat foto performant. Pentru cei care vor acest lucru, Sony Alpha ILCA68 este un model care se pliaza foarte bine pe langa orice dorinte si orice pretentii.

Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha ILCA68

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2024


sony alpha ilca68_2.jpg

Pentru foarte multe persoane conteaza spatiul pe care un aparat de fotografiat il ocupa atunci cand trebuie sa plece in vacante sau in concediu. Din acest punct de vedere, modelul Mirrorless Sony Alpha ILCA68 poate nu este tocmai pe placul lor, fiind unul putin mai voluminos decat alte modele similare. Dimensiunea sa de 142.6 x 104.2 x 82.8 mm si greutatea de 675 g sunt cauzele acestui lucru, dar este vorba despre o dimensiune care vine sa aduca numeroase caracteristici de performanta. In ciuda acestei dimensiuni, manevrarea si utilizarea nu vor avea de suferit datorita faptului ca veti avea un design ergonomic si care asigura o priza foarte buna pentru toata durata utilizarii si, astfel, riscul de a-l scapa din mana este diminuat.

Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha ILCA68

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2024


Imagini la fel de uimitoare
Pentru a surprinde si a urmari ceea ce doriti sa surprindeti, aparatul foto Sony Alpha ILCA68 dispune de un ecran LCD de 2.7 inch, dar si de un vizor electronic. Caracteristica moderna in cazul acestui ecran este faptul ca beneficiaza de un unghi reglabil, iar asta permite realizarea unor fotografii de sus sau de jos. Pana sa ajunga insa pe ecran, imaginea este captata cu ajutorul unui obiectiv realizat din elemente grupate in 7 grupuri, o montura Sony A si o diafragma de f/ 3.5 – 5.6. Pe langa obiectiv, o sa intervina si senzorul cu o rezolutie de 24.2 MP, dar, mai ales, prezenta unui procesor de imagine BIONZ X si a pana la 79 puncte de focalizare.

Nu tot timpul exista conditii ideale de fotografiere, de aceea mai aveti posibilitatea de a regla expunerea de +/- 5EV in incrementi de 1/3 sau 1/2EV, dar si numeroase efecte foto pe care le puteti aplica sau numeroase tipuri de balans alb. Pentru cazul in care vreti sa surprindeti unele momente dinamice, cu precadere cele legate de sport, aveti la dispozitie o viteza de 5 cadre pe secunda pentru fotografierea continua. Pentru cei care insa vor sa filmeze, Sony Alpha ILCA68 dispune de posibilitatea inregistrarii video cu un format Full HD. Toate detaliile si setarile pe care le stabiliti pentru fotografiere pot fi vizualizate si pe ecranul pe care il are in partea superioara. Pentru salvarea tuturor fisierelor, fie ca sunt cele foto sau video, o sa puteti utiliza memorii de tipul SD, SDHC, SDXC, dar si Memory Stick PRO-HG Duo sau Memory Stick PRO Duo. Gama de beneficii continua cu posibilitatea utilizarii acestui model cu numeroase accesorii, fie ca este vorba despre blitz, obiective sau chiar si unele microfoane.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Foto

valabile astazi, 20 mai 2024 la:



Galerie foto: "Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha ILCA68: Pastrati amintiri uimitoare"

sony alpha ilca68.jpg
sony alpha ilca68_3.jpg
sony alpha ilca68_4.jpg
sony alpha ilca68_5.jpg
sony alpha ilca68_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro