Tehno News RO

Aragaz Bosch HGV745250: pregateste bunatatile preferate


Bucataria noastra ar fi incompleta fara un aragaz. Acesta ne ajuta sa preparam mancarea pentru intreaga familie, chiar si mai multe feluri, deoarece are atat plita cat si cuptor. In functie de ceea ce dorim sa pregatim, vom putea folosi concomitent arzatoarele si cuptorul, economisind timp pretios. Cei care doresc sa manance sanatos, cu mancare preparata in propria bucatarie, pot alege un aragaz special de la Bosch, aragaz ce are plita pe gaz si cuptorul electric. Este vorba de aragazul Bosch HGV745250.

Aragaz Bosch HGV745250

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


bosch hgv745250.jpg

Designul acestui aragaz va schimba aspectul intregii bucatarii odata ce il veti instala. Trebuie sa aveti in vedere ca are dimensiuni de 85 x 60 x 60 cm, latimea de 60 cm si o greutate de 51 kg. Culoarea inox este una moderna, iar combinatia cu usa cuptorului ce este de culoare negru va da un aspect deosebit. In partea superioara, pe centru, aveti un afisaj electronic cu ceas ce permite si functia de programare a cuptorului.

Aragaz Bosch HGV745250

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Surprinde cu preparate delicioase
Plita aragazului are o alimentare pe gaz si dispune de sistem de siguranta pentru a nu va face nicio grija pe aceasta parte. Beneficiati de un numar de 4 arzatoare cu aprindere electrica. In partea de jos a plitei aveti la dispozitie cele 4 butoane ce au functia de a aprinde ochiurile si de a regla flacara. In functie de dimensiunea recipientului folosit pentru a gati, puteti alege intre arzatorul mare, cel mic sau cele doua normale. Puterea arzatorului mare este de 3 kW, a celui normal de 1.7 kW si de 1 kW a arzatorului mic.

Cuptorul este un lucru cu adevarat inedit intrucat este electric si beneficiaza de functii deosebite. Cu o capacitate de 67 litri, puteti gati simultan pe mai multe niveluri, obtinand o coacere uniforma facilitata de distanta mai mare intre nivelurile de coacere. Convectia aer fierbinte 3D Plus este o functie ce permite distribuirea optima a caldurii pe 3 nivele simultan. Incalzirea superioara si cea inferioara vor oferi o temperatura constanta de coacere, special pentru ca orice fel de mancare sa fie copt si rumenit cu o crusta delicioasa. Mai beneficiati de functia Timer pentru a programa timpul necesar prepararii diferitelor alimente. Pe partea de consum energetic veti obtine cele mai bune rezultate cu un consum redus pentru ca acest cuptor se incadreaza in clasa de eficienta energetica A. Cuptorul vine cu o usa rabatabila pentru acces facil, dar si accesorii incluse. Printre accesorii aveti gratarul, suportul pentru tavi, dar si o tava emailata si una universala.

Cei care doresc sa faca din fiecare gatit o experienta de neuitat, similara cu cele din emisiunile de master chef isi pot indrepta atentia spre aragazul Bosch HGV745250. Veti putea beneficia de un aparat pe cat de modern in privinta designului pe atat de bun in privinta pregatirii diferitelor preparate datorita plitei de calitate si a cuptorului cu functii ce ajuta in procesul de coacere uniforma. Il puteti achizitiona din magazinele de profil sau din cele din mediul online la un pret putin mai mare fata de un aparat standard, insa investitia se merita tinand cont de caracteristicile pe care le ofera.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aragaz Bosch HGV745250: pregateste bunatatile preferate"

bosch hgv745250 _2.jpg
bosch hgv745250 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro