Tehno News RO

Canon PIXMA MG4250: Multifunctionala inkjet color wireless


Un echipament deosebit de util in zilele noastre mi se pare o imprimanta wireless. Este super practica pentru ca poti printa de pe mai multe dispozitive: calculator, laptop, smartphone sau tableta, chiar si de pe carduri de memorie. Este prevazut cu un cititor de cartusi pentru o multime de standarde. Fara sa folosesti cabluri si sa realizezi conexiuni dificile. Astfel, pe imprimanta pe care o ai in casa poti sa printezi rapid de pe oricare din aceste medii. Canon PIXMA MG4250 poate fi utilizata de toti membrii familiei, care isi pot printa pozele preferate sau documentele necesare, stocate in smartphone sau pe tableta.

Multifunctionala Canon PIXMA MG4250

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 mai 2024


canon pixma mg4250.jpg

Si din fericire preturile pentru o imprimanta wireless sunt destul de accesibile. Discutam in acest articol despre multifunctionala Canon PIXMA MG4250. Prin urmare, imprima, scaneaza si copiaza (xeroxeaza). Este flatbed (nu are ADF), complet neagra si are panoul de control in partea din stanga. Dispune si de un afisaj care va ghideaza pentru a face rapid setarile si pentru a printa asa cum va doriti.

Multifunctionala Canon PIXMA MG4250

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 mai 2024


Excelenta pentru printarea fotografiilor
Pentru printare fata – verso imprimanta Canon PIXMA MG4250 dispune de un duplex automat. O setati pentru a printa pe duplex, dupa care puteti sa printati mai multe pagini fata- verso, fara sa fie necesar sa intoarceti manual pagina. Printeaza pe toate mediile de printare de la A4 mai jos, inclus Letter si plicuri de diferite dimensiuni. Mi se pare foarte interesant ca puteti utiliza mai multe tipuri de hartie: de exemplu fotografica, semi-gloss, semilucioasa, lucioasa, mata, hartie pentru rezolutie ridicata, pentru transfer pe tricouri, autocolante. Daca aveti de printat anumite rapoarte, fotografii sau documente veti fi surprins de calitatea printarii, in functie de tipul de hartie pe care il selectati. Exista multe persoane care doresc sa imprime pe hartie lucioasa si nu toate imprimantele permit acest lucru.

In ceea ce priveste copiatorul, este util ca puteti seta un zoom de copiere de 25 / 400 %. Deci puteti micsora sau puteti mari textul si pozele. Scanerul va permite sa va conectati la cele mai noi tehnologii de stocare a datelor, in Cloud. Scanati rapid in Cloud, catre email sau direct pe cardul de memorie. Dupa scanare fisierul poate fi salvat automat in PDF. In plus, scanerul are OCR, ceea ce inseamna ca recunoaste textul.

Conectarea la dispozitivul extern se realizeaza atat prin wireless, cat si direct prin USB, caz in care va trebuie un cablu USB care nu este inclus in pachet. Suporta sisteme de operare ca Windows 7 si Windws Vista pe 32 si pe 64 de biti. Daca inca mai folositi XP, desi Microsoft nu mai acorda suport pentru acest sistem de operare, veti putea folosi aceasta multifunctionala si pe varianta pe 32 de biti, nu si pe 64.

Canon PIXMA MG4250 este suficient de silentioasa (doar 43 decibeli), foarte compacta, ocupa putin spatiu, masora 449 x 304 x 152 mm si cantareste aproape 6 kg, ceea ce inseamna ca se poate muta dintr-un loc in altul cu usurinta. Cu toate acestea sa nu va ganditi ca are dimensiunile unei imprimante portabile. In pachet veti mai gasi doua cartuse FINE, cablul de alimentare la priza, CD + manual de instalare si utilizare. Canon PIXMA MG4250 are un pret promotional, iar la achizitionarea sa primiti bonus un top de hartie A4 marca Kodak. Are garantie de 12 luni, dar cartusele sunt considerate consumabile si nu beneficiaza de garantie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 2 mai 2024 la:



Galerie foto: "Canon PIXMA MG4250: Multifunctionala inkjet color wireless"

canon pixma mg4250_2.jpg
canon pixma mg4250_3.jpg
canon pixma mg4250_4.jpg
canon pixma mg4250_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro