Tehno News RO

Synology RT1900AC: La zi cu tehnologia: routerul wireless Synology


Laptopul, telefonul, tabletele etc, toate au devenit aparate pe care le folosim in procente foarte mari pentru a ne conecta la Internet, astfel ca o conexiune wireless a devenit indispensabila, nu doar pentru acasa, ci si la birou sau in localurile pe care le frecventam.

Router wireless Synology RT1900AC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 mai 2024


synology rt1900ac.jpg

Un model de router care indeplineste criteriile de performanta este routerul wireless Synology RT1900AC. La o prima vedere, acesta nu se diferentiaza foarte mult de majoritatea routerelor, avand un design similar si culoarea neagra. Se observa, insa, inca de la o mica analiza a exteriorului, o deosebire si anume faptul ca acesta are trei antene, nu una, dupa cum au multe routere.

Router wireless Synology RT1900AC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 mai 2024


Caracteristicile modelului
Routerul wireless Synology RT1900AC are o viteza a transferului de date de pana la 1900 Mbps, acoperirea crescand foarte mult datorita tehnologiei Beamforming iar, gratie sistemului de operare Synology Router Manager, nu va mai trebui sa te chinuiesti sa-l setezi. Dimensiunile sale sunt de 66 x 206 x 160 milimetri, greutatea sa totala ajungand doar pana la 0.51 kilograme, ceea ce inseamna ca este foarte usor, in cazul in care va fi nevoie sa-l muti intr-o alta locatie.

Multumita celor trei antene puternice si a faptului ca suporta standardul Wi – Fi 802.11 ac, routerul wireless Synology RT1900AC poate sa ofere suport pentru benzile 2.4 GHz – 5 GHz. In mod normal, un router transmite semnalele wireless catre toate directiile din jurul sau, fara sa tina cont de locul in care se afla laptopul sau telefonul mobil. In schimb, tehnologia Beamforming are rolul de a concentra toate semnalele transmise wireless catre pana la sase dispozitive, lucru care reduce din latenta, consum de energie si imbunatateste acoperirea acestora.

Synology RT1900AC include sistemul de operare Synology Router Manager (SRM) care este foarte usor de folosit, putand acum sa administrezi mult mai usor reteaua si sa schimbi setarile, spre deosebire de modelele vechi de router care iti dadeau batai de cap atunci cand incercai sa faci acest lucru. De asemenea, folosind aplicatia Network Center, vei putea sa limitezi consumul de banda ori sa blochezi continutul neadecvat. In plus, in cazul in care vrei sa restrictionezi accesul copiilor catre unele adrese web, acum dispui si de aceasta posibilitate, pe care o poti accesa cu mult mai usor.

Acest model de router iti permite sa accesezi diferite fisiere printr-o conectare a unui dispozitiv de stocare USB ori a unui card SD (SDCX) la Synology RT1900AC, putand astfel sa accesezi continutul aflat pe el sau sa partajezi fisierele de acolo, impartasindu-le asadar cu cei dragi sau cu colegii de birou.

Rata sa de transfer este de 600 + 1300 Mbps, facand acest model unul dintre cele mai rapide si moderne routere care se afla momentan pe piata. Alimentarea acestuia este de 100 – 240 V AC.

Cu un pret accesibil, acum disponibil si in rate lunare si o garantie prelungita care se extinde pe o perioada de 24 de luni, acest router reprezinta una dintre alegerile cele mai bune pe care le poti face.

Vezi Ofertele si Reducerile la Routere

valabile astazi, 17 mai 2024 la:




Video pentru: "Synology RT1900AC: La zi cu tehnologia: routerul wireless Synology"




Galerie foto: "Synology RT1900AC: La zi cu tehnologia: routerul wireless Synology"

synology rt1900ac_2.jpg
synology rt1900ac_3.jpg
synology rt1900ac_4.jpg
synology rt1900ac_5.jpg
synology rt1900ac_6.jpg
synology rt1900ac_7.jpg
synology rt1900ac_8.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro