Tehno News RO

Laptop Lenovo IdeaPad G50-30: tu si tehnologia Lenovo


Fiecare dintre noi are nevoie de un laptop pentru ca un PC nu ofera avantajul portabilitatii. Asa cum am observat, suntem obligati sa fim intr-o continua miscare, fapt ce inseamna ca o sa avem nevoie de un laptop mai ales daca avem un serviciu ce impune acest lucru. Pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie de un device portabil, Lenovo IdeaPad G50-30 este o alegere buna, fiind potrivit pentru orice utilizator obisnuit care foloseste internetul, programele office sau adora sa priveasca filme.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-30

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2024


lenovo ideapad g50-30.jpg

Designul este unul modern cu o carcasa din plastic de culoare neagra si o textura fina ce nu va permite urmelor de amprente sa fie vizibile. Cu dimensiuni de doar 384 x 25 x 265 mm si o greutate de 2.5 kg, acesta ofera o portabilitate ridicata. Tastatura numerica si cea UK sunt silentioase si precise, iar TouchPad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere o sa tina locul mouse-ului dumneavoastra. Display-ul LCD LED are o diagonala de 15.6 inch si caracteristica speciala Glare. De asemenea, rezolutia de 1366 x 768 pixeli va impresiona prin imaginile clare si bogate in formatul HD.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-30

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2024


Performanta si conectivitate
Lenovo IdeaPad G50-30 are un procesor Intel Celeron Dual Core cu doua nuclee si beneficiaza de tehnologia Turbo Boost. In acest sens o sa puteti folosi mai multe programe in acelasi timp fara ca laptopul sa se blocheze pentru ca aceasta tehnologie va ajuta procesorul sa ruleze cu o frecventa variabila de la 2160 MHz pana la 2580 MHz, in functie de sarcini. Vine cu procesor grafic integrat, un Intel HD Graphics ce ofera experiente foarte bune continutului multimedia si chiar jocurilor rulate. Memoria DDR3 cu o capacitate de 4 GB o sa va ajute de fiecare data, fiind destul de buna. Pentru a stoca informatii, date, jocuri sau filme, puteti sa renuntati la un dispozitiv mobil pentru ca laptopul are o memorie mai mult decat generoasa. Este vorba de o capacitate HDD de 1 TB. Placa video este integrata, fiind vorba de un Intel HD Graphics.

Performanta multimedia este asigurata de unitatea de citire/scriere DVD RW, camera WEB HD si cititorul de carduri SD si MMC. Pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi cinefili, vine echipat cu difuzoare stereo de 2W si tehnologia Dolby Advanced Audio v2, astfel ca sunetul va fi mai clar si mai plin decat va asteptati. O sa va bucurati si de conectivitate cu alte device-uri deoarece laptopul are un port HDMI, o iesire audio si un RJ-45. Daca veti dori sa priviti filme direct de pe un memory stick, o puteti face pentru ca are 2 USB 2.0 si 1 USB 3.0. Pe partea de comunicatii are reteaua 10/100/100, tehnologie Bluetooth 4.0 si wireless. Bateria Li Ion pe 4 celule ofera o autonomie buna laptopului, oferind posibilitatea de a-l utiliza mai mult timp fara incarcare.

Daca aveti nevoie de un laptop cu un procesor bun, o capacitate de stocare mare si performanta din punct de vedere al conectivitatii si produselor multimedia, atunci Lenovo IdeaPad G50-30 este ceea ce cautati. Un avantaj il reprezinta si pretul redus, potrivit pentru orice buzunar si faptul ca o sa instalati sistemul de operare preferat, cel preinstalat fiind Free DOS.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 20 mai 2024 la:




Video pentru: "Laptop Lenovo IdeaPad G50-30: tu si tehnologia Lenovo"




Galerie foto: "Laptop Lenovo IdeaPad G50-30: tu si tehnologia Lenovo"

lenovo ideapad g50-30 _2.jpg
lenovo ideapad g50-30 _4.jpg
lenovo ideapad g50-30 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro