Tehno News RO

TP-LINK M5350: Router portabil wireless 3G pentru orice retea


Daca va aflati in cautarea unei solutii 3G portabile, va prezentam routerul wireless TP-LINK M5350. Este negru, mic si foarte usor. Dimensiunile sale sunt doar de 94 x 56.7 x 19.8 mm si cantareste 0.0925 kg. Luati-l cu dumneavoastra unde doriti, caci il puteti pune rapid in buzunar sau intr-o geanta. In afara de aspectul sau practic, este foarte frumos, ca un telefon foarte mic si ergonomic. Sta perfect in palma si puteti sa-l setati rapid.

Router TP-LINK M5350

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 mai 2024


tp-link m5350.jpg

De fapt, meniul si setarile reprezinta un alt capitol la care multi cumparatori sunt atenti. Asta pentru ca nimanui nu-i place sa se ocupe de setarile unui router o perioada lunga de timp, in loc sa-l poata utiliza efectiv. Ca sa nu mai spunem ca intervine si elementul tehnic. Insa, routerul wireless TP-LINK M5350 este simplu si usor de configurat, chiar si de catre persoane mai putin tehnice. Trebuie sa cititi putin manualul si sa urmariti cu atentie detaliile despre setari.

Router TP-LINK M5350

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 mai 2024


In parc, la tara, la munte sau la mare – il puteti lua oriunde
Avantajul sau principal este ca poate fi folosit cu mai multe tipuri de cartele SIM, deoarece nu este codat in vreo retea. Vodafone, Orange sau RDS – merge excelent pe oricare din aceste retele. In plus, puteti sa-l folositi si daca nu sunteti in Romania. Pur si simplu cumparati o cartela pre-pay de acces la net si va puteti conecta prin wireless cu acest router. In acest mod veti reduce costul de roaming.

Prima data cand il primiti si vreti sa-l folositi este indicat sa incarcati bateria bine (asta inseamna minim 8 ore sa-l tineti la incarcat). Daca locuiti intr-un loc in care nu aveti internet prin cablu sau mergeti frecvent in asemenea zone in care nu aveti acces la internet, routerul acesta este o solutie extrem de rapida si utila. In cele mai multe din aceste cazuri nu veti putea folosi un router wireless normal. Insa, modelul portabil TP-LINK M5350 este usor de folosit si va permite sa va conectati la internet acolo unde nu puteti face acest lucru. Se poate folosi chiar si in masina, cu mentiunea ca trebuie sa aveti semnal.

TP-LINK M5350 are o viteza de downlink de 21.6 MB/s, ceea ce este suficient, avand in vedere ca in prezent retelele nu dispun de o viteza mai accelerata. Este practic si are o autonomie mare a bateriei. E simplu de configurat, trebuie doar sa cititi bine manualul si sa urmati instructiunile. Din pacate, uneori routerul se incalzeste, dar nu atat de mult incat sa devina incomod de tinut aproape.

Routerul TP-LINK M5350 a fost deja achizitionat de mai multe persoane care s-au declarat in general multumite de el. Cei care au acordat un rating mai mic au fost utilizatorii care au intampinat ceva dificultati in instalarea sa pe anumite retele. Routerul merge si cu cartela de Orange si Vodafone si RDS, insa este nevoie sa intrati prin browser si sa modificati cateva date de acces, profilul.

Pretul reprezinta un alt atu al acestui router, deoarece este oarecum accesibil. Aproape orice utilizator de internet care are nevoie de un astfel de router mic wireless ar trebui sa si-l poata permite, mai ales ca magazinul ofera si posibilitatea de achizitionare prin sistemul de rate. Garantia oferita este de 2 ani.

Vezi Ofertele si Reducerile la Routere

valabile astazi, 17 mai 2024 la:




Video pentru: "TP-LINK M5350: Router portabil wireless 3G pentru orice retea"




Galerie foto: "TP-LINK M5350: Router portabil wireless 3G pentru orice retea"

tp-link m5350_2.jpg
tp-link m5350_3.jpg
tp-link m5350_4.jpg
tp-link m5350_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro