Tehno News RO

Electrocasnice la reducere de Black Friday 2017


Evenimentul Black Friday este sinonim cu aparatele electrocasnice – mai mult, chiar, prima editie a acestuia a fost organizat in Romania exclusiv pentru acestea. Din 2011, oferta magazinelor s-a extins foarte mult si astazi cuprinde chiar si autoturisme, insa baza evenimentului continua sa fie reprezentata de aparatele electrocasnice. Orice magazin de specialitate ofera electrocasnice la reducere de Black Friday 2017, fie ca este vorba de cele cu dimensiuni mari sau de cele cu dimensiuni mici.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 18 aprilie 2024


electrocasnice la reducere de black friday 2016.jpg

Aceasta sarbatoare comerciala are loc cu mai multe ocazii in Romania, nu doar pe o singura data, dupa cum este obiceiul in tara de origine, Statele Unite ale Americii. De exemplu, unele magazine si-au inceput deja oferta la electrocasnice la reducere de Black Friday 2017, mentinand-o pe toata perioada lunii noiembrie, in timp ce altele au ales o singura zi din luna. Oferte foarte bune la electrocasnice la reducere de Black Friday 2017 pot fi gasite si in cadrul promotiilor magazinelor care organizeaza Vinerea Neagra 2017 pentru o perioada de trei zile.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 18 aprilie 2024


Printre aceste electrocasnice la reducere de Black Friday 2017 poti sa gasesti combine frigorifice Beko, cuptoare si plite incorporabile Hansa, masini de spalat rufe Whirlpool, aragaze Arctic, roboti de bucatarie Philips, aspiratoare Myria etc. Dupa cum se observa, oferta de aparate electrocasnice la reducere de Black Friday 2017 este foarte bogata si cuprinde atat acele produse folosite in mod special in bucatarie (cuptor, plita, frigider), cat si acele produse care sunt utilizate in toata casa sau pot fi amplasate in alte incaperi, decat bucataria (aspirator, masina de spalat rufe).

Desigur, oferta de electrocasnice la reducere de Black Friday 2017 nu se opreste aici si cuprinde si alte produse care sigur vor prinde bine in orice gospodarie, precum masina de spalat vase Hotpoint, uscatorul de rufe Electrolux, fierul de calcat Tefal sau rasnita de cafea Heinner.

Daca alegi o masina de spalat rufe Whirlpool, de exemplu, poti sa te orientezi catre o multime de modele, de la cele mai ieftine si pana la cele mai scumpe, care utilizeaza tehnologia de ultima generatie. Multumita acestor discounturi, unele foarte mari, practicate in aceasta perioada, acum iti poti permite oricare dintre acestea, pentru ca, in unele cazuri, reducerile aplicate sunt de cateva zeci de procente, facand multe produse sa fie mai ieftine cu cateva sute de lei, suma care se va aduna in buzunarul tau.

Cumpara electrocasnice la reducere de Black Friday 2017 online
In cazul in care nu te incanta promotiile de aparate electrocasnice la reducere de Black Friday 2017 pentru ca aglomeratia este insuportabila sau, pur si simplu, neplacuta pentru tine, poti oricand sa apelezi la varianta cumparaturilor online. Atunci cand alegi sa faci shopping online economisesti chiar si cateva ore, deoarece nu mai trebuie sa iesi din casa, sa mergi pana la magazin, sa compari oferta intre magazine din locuri diferite din oras etc. Cu doar cateva click – uri de mouse, poti sa profiti de oferta de electrocasnice la reducere de Black Friday 2017, cumparaturile devenind mai usoare ca niciodata.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 18 aprilie 2024



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro