Tehno News RO

Frigider Bosch KSV36AI31: Inox, capacitate mare, eficienta A++


“Calitate foarte buna!” - asa descriu clientii experienta cu frigiderul Bosch KSV36AI31. Vorbim despre un frigider cu un design placut, cu capacitate mare si performante moderne, ce va garanteaza ca alimentele dumneavoastra vor fi pe maini excelente … sau, mai bine zis, pe rafturi excelente.

Frigider Bosch KSV36AI31

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 mai 2024


bosch ksv36ai31.jpg

Frigiderul Bosch KSV36AI31 are o singura usa ce se deschide in mod standard spre stanga, dar in functie de spatiul dumneavoastra si de cum vi se pare mai comod in utilizare puteti sa schimbati directia de deschidere, caci usa este reversibila. Manerul este vertical si mai lung, lucru ce ofera echipamentului un aspect mai elegant si mai subtire. Este realizat din Inox, motiv pentru care arata foarte bine. Urmele de amprente se observa mai greu si se poate intretine curat mult mai usor decat in cazul frigiderelor albe, care se murdaresc mult mai repede si pe care orice urma de degete poate deveni inestetica. In plus, daca aveti si alte elemente din inox sau argintii in bucatarie, culoarea se va potrivi foarte bine.

Frigider Bosch KSV36AI31

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 mai 2024


Bosch KSV36AI31 are o capacitate de 346 litri, foarte mare, motiv pentru care poate fi utilizat cu incredere de catre o familie cu mai multi membri si nu numai. Ideea e ca aveti foarte mult spatiu disponibil pentru a depozita o cantitate mare de alimente: sticle si borcane cu preparate, legume si fructe, recipiente cu mancare gatita, oua si alte alimente. Tot acest spatiu este rezervat doar pentru frigider, caci inauntru nu veti gasi compatiment de congelator.

Clasa energetica de elita
Este incadrat in clasa de eficienta A++, ceea ce inseamna ca va puteti increde in capacitatile sale de a minimiza consumul de energie electrica si de a pastra la un nivel cat mai mic costurile cu aceasta. De fapt consumul energetic anual ajunge la doar 112 kWh.

In interior gasim 5 rafuri din sticla transparenta, lucru ce va permite sa vizualizati rapid ceea ce se afla in frigider si sa gasiti in timp util ceea ce cautati. Pe usa exista inca un set de 5 suporturi, de data aceasta fiind vorba despre suporturi ergonomice, special amenajate pentru asezarea sticlelor si a altor recipiente, precum si a alimentelor mai mici (cascaval, unt, cutii de conserve etc). Legumelor si fructelor le este rezervata o zona speciala, pe care producatorul o denumeste HydroFresh, un titlu destul de sugestiv care ne face sa anticipam faptul ca in acest compartiment umiditatea este controlata mult mai bine. Rezultatul? Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in stare proaspata pentru mai mult timp (pana la de doua ori mai mult timp decat in cazul unui frigider clasic).

Pentru a accesa functia de racire folositi controlul de Touch, care va permite sa reglati temperatura prin atingere. Totul este foarte simplu si extrem de intuitiv. Nu este nevoie sa consultati manualul de utilizare de foarte multe ori, caci intr-un timp foarte scurt veti descoperi cum puteti folosi cat mai bine acest frigider.

Inca un lucru demn de mentionat este faptul ca atunci cand aveti nevoie de a raci rapid anumite alimente, aveti posibilitatea de a selecta functia de super racire. In acest fel, nu va exista nicio ingrijorare cu privire la faptul ca ele se vor aclimatiza mai greu, existand riscul sa se altereze. Veti avea siguranta ca produsele vor fi pastrate in stare excelenta pana le veti consuma.

Daca nu aveti nevoie de congelator, ci va trebuie in mod expres doar un frigider bun, merita sa acordati atentie modelului Bosch KSV36AI31.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 mai 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Bosch KSV36AI31: Inox, capacitate mare, eficienta A++"

bosch ksv36ai31_2.jpg
bosch ksv36ai31_3.jpg
bosch ksv36ai31_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro