Tehno News RO

Frigider Hotpoint SDS 1722 J: Tehnologia aduce si beneficii


Modul in care tehnologia se face simtita pe piata si gama diversificata de produse pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste electrocasnicele va ajuta sa aveti mereu la dispozite produse care sa va avantajeze de fiecare data. Acestea insa se pot adresa si unei game variate de activitati, iar daca ne referim la modelul de frigider Hotpoint SDS 1722 J veti vedea faptul ca acesta poate fi avantajos, fie ca este un element al unei bucatarii clasice si casnice, cat si a unei bucatarii profesionale sau a anumitor localuri si activitati, fie si ele comerciale.

Frigider Hotpoint SDS 1722 J

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 mai 2024


hotpoint sds 1722 j.jpg

Acest lucru sau printre motivele pentru care acest model este recomandat unei game diversificate de utilizari si de locuinte sau spatii se afla si designul elegant pe care acest model il are si care se datoreaza in primul rand inoxului prezent la exterior si a nuantei sale. Nu totul insa se rezuma la aspectul exterior, iar, ca celelalte produse electrocasnice, si frigiderul Hotpoint SDS 1722 J necesita un spatiu de instalare, iar in cadrul acestui model spatiul este dat de dimensiunea pe care o are. La dimensiunea de 175 x 60 x 65 cm pe care acest model o are, se mai adauga si spatiul de care este nevoie pentru a deschide usa frigiderului care vine cu o deschidere standard spre dreapta.

Frigider Hotpoint SDS 1722 J

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 mai 2024


Tot din cauza dimensiunii veti mai avea inca un beneficiu, iar acesta este cel al spatiului de depozitare pe care Hotpoint SDS 1722 J vi-l ofera si care este de 342 l net total. Acest spatiu interior poate insa sa fie utilizat dupa propriul gust al fiecarui utilizator, dupa nevoile acestora, dar si functie de activitatea pentru care acestea vor fi utilizate. In acest sens, veti avea la dispozitie patru rafturi din sticla securizata ce vor putea sustine si recipiente mai voluminoase si mai greoaie, dar si un compartiment de fructe si legume si un raft special pentru sticle.

Si functionarea este benefica
Partea de utilizare a acestui frigider Hotpoint SDS 1722 J continua cu ceea ce va da o siguranta pentru toate alimentele pe care le doriti sau pentru orice pastrati in acest frigider. In acest sens, primul beneficiu este dat de prezenta sistemului antibacterian care va ajuta la prevenirea formarii acestora, chiar daca mediul interior umed si racoros favorizeaza acest lucru. Tot in aceasta gama veti avea si posibilitatea de a seta temperatura din interiorul frigiderului, iar termostatul mecanic si butonul rotativ care sunt dispuse in cadrul corpului frigiderului in partea superioara va ajuta sa aveti si mai mult spatiu la interior.

Toata functionarea continua cu aspectul eficientei acestui model, iar prima eficienta este cea a linistei locuintei sau spatiului unde va fi pozitionat, de acest lucru avand grija zgomotul de doar 43 dB pe care il va produce. De partea de eficienta, insa de aceasta data a consumului de energie, se va ocupa consumul de 149 kWh/an ce va pozitiona frigiderul in clasa A+, lasand ca singurul dezavantaj sa revina pretului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 mai 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Hotpoint SDS 1722 J: Tehnologia aduce si beneficii"

hotpoint sds 1722 j_2.jpg
hotpoint sds 1722 j_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro