Tehno News RO

Frigider side by side Samsung RS7577THCSP: Minibar pentru bauturi si tehnologii inovative


Gatitul si pregatirea mancarii pentru cei dragi sau pentru un eveniment important tine, pe langa aptitudinile tale de bucatar, si de echipamentele cu care lucrezi in bucatarie, iar frigiderul este cel mai important element din dotarea ei. Cu cat acesta este mai performant si dotat cu cele mai noi tehnologii, cu atat procesul de gatire va fi mult mai eficient si mai simplu. Scopul frigiderului ori a combinei frigorifice, depinde de preferintele fiecaruia, este acela de a mentine alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp si de a oferi un spatiu generos de stocare.

Side by side Samsung RS7577THCSP

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2024


samsung rs7577thcsp.jpg

Cei care intentionati sa achizitionati un nou aparat frigorific modern si de ultima generatie, care sa va aduca cea mai buna experienta, atunci modelul Side by side Samsung RS7577THCSP este ideal pentru dumneavoastra. Are un design elegant si sofisticat, de culoarea inoxului, cu un maner vertical, dimensiuni care masoara 178.9 x 91.2 x 75.4 (l x L x A) cm si o functie de iluminare interioara cu LED-uri. Aspectul sau premium, finisajele lucioase, spectaculoase si eleganta sa surprinzatoare pot sa inspire orice bucatar sau gospodina sa prepare cele mai gustoase mancaruri, iar daca bucataria dumneavoastra nu era cea mai populara incapere in timpul unui eveniment important sau o petrecere, cu acest echipament frigorific in mod sigur va deveni.

Side by side Samsung RS7577THCSP

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2024


Afisaj electronic la exterior si sistem inedit de cuburi de gheata ClearView
Aparatul frigorific Side by side Samsung RS7577THCSP este dotat cu un sistem de racire NoFrost atat pentru frigider, cat si pentru congelator, avand un volum net total de pana la 530 litri, din care volumul net al frigiderului este de 359 litri, iar al congelatorului de 171 litri. Are o clasa de eficienta energetica de tip A+ si ofera un consum energetic foarte mic, de doar 458 kWh/an. Dispune de un dispenser pentru apa si un dispenser pentru gheata.

Puteti afla tot ce se intampla in frigider fara a-i deschide usa, datorita controlului intuitiv si afisajului extern cu LED, care afiseaza temperaturile din interior pentru ambele compartimente si va informeaza cand trebuie sa schimbati filtrul. Puteti atinge display-ul LCD pentru a lua apa de la dozator sau sa setati aparatul in Modul Concediu, atunci cand plecati in vacanta.

Frigiderul este dotat cu 4 rafturi realizate dintr-o sticla foarte rezistenta, patru suporturi pentru usa, un compartiment special pentru legume si fructe si un sistem exterior de minibar push-pull, iar congelatorul dispune de doua compartimente. Componenta de minibar a acestui aparat este foarte utila si eficienta, oferind acces utilizatorului la bauturile preferate fara a mai deschide usa frigiderului, lasand aerul rece sa iasa. Astfel, aveti posibilitatea de a economisi energie, iar usa minibarului se poate deschide cu o singura atingere si poate servi drept raft pentru a va turna o bautura.

Modelul Side by side Samsung RS7577THCSP este dotat cu sertare de mari dimensiuni tip Big Box, care permit depozitarea pepenilor, a salatei si in general a unei game variate de fructe si legume. Capcele acestor recipiente ajuta la pastrarea prospetimii. Este dotat cu o functie de debit multiplu, care functioneaza pentru toate nivelurile si are mici orificii de ventilatie pe fiecare raft, pastrand astfel o temperatura constanta in tot aparatul frigorific, chiar si dupa deschiderea usii.

In ceea ce priveste detaliile tehnice ale acestui dispozitiv, acesta are un singur compresor, un nivel de zgomot de doar 39 dB si dispune de un sistem de avertizare pentru usa deschisa.

Sistemul de cuburi de gheata ClearView este incastrat in usa si poate stoca pana la 2 kilograme de gheata, care elibereaza un spatiu important in congelator si va permite sa stocati litri de inghetata, mancare congelata sau cutii de vafe pentru toata familia.

Frigiderul Side by side Samsung RS7577THCSP dispune de un sistem Twin Cooling Plus prin care veti putea pastra prospetimea fructelor, sa preveniti desicarea in exces prin congelare, iar cuburile de gheata nu vor prinde alte mirosuri neplacute.

Echipamentul are un raport pret-calitate foarte avantajos si care reflecta cu adevarat tehnologiile de ultima generatie pe care le ofera si functionalitatile moderne incorporate in el.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 mai 2024 la:



Galerie foto: "Frigider side by side Samsung RS7577THCSP: Minibar pentru bauturi si tehnologii inovative"

samsung rs7577thcsp_2.jpg
samsung rs7577thcsp_3.jpg
samsung rs7577thcsp_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro