Tehno News RO

Huawei Y625: telefonul mobil care se va dovedi a fi foarte eficient


Dispozitivele electronice au ajuns sa fie prezente in zilele noastre mai mult ca oricand, iar daca este sa ne referim numai la telefoanele mobile, acestea sunt un accesoriu indispensabil pentru activitatile de zi cu zi. Indiferent daca este vorba de vorbit sau alte indeletniciri,este necesar sa aveti mereu la indemana un telefon sau mai bine spus un smartphone care sa va fie de ajutor precum este si modelul Huawei Y625.

Telefon Mobil Huawei Y625

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


huawei y625.jpg

Un prieten de nadejde
Cu un pret avantajos, acest model de smartphone se va plia foarte bine pe langa orice activitate desfasurati si se va incadra cu orice tinuta sau profil ati aborda. Nu doar nuanta de negru, ci si colturile usor rotunjite si textura deosebita a capacului din spate recomanda acest device ca fiind unul compact si elegant. Cu o dimensiune de doar 72.6 x 142 x 9.6mm si o greutate de 160 grame, acesta va intra perfect in orice buzunar sau geanta, facandu-l usor de purtat si in acelasi timp usor de tinut in mana si de folosit. Chiar daca are o dimensiune mai redusa decat alte produse similare, acesta nu face rabat la experienta vizuala pe care v-o ofera si care se bazeaza pe un ecran de 5 inch IPS FW/VGA cu o rezolutie de 854x480 pixeli.

Telefon Mobil Huawei Y625

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Aceasta experienta vizuala va fi prezenta fie ca doriti sa vedeti anumite imagini sau fisiere video pe ecran fie ca doriti sa surprindeti anumite momente cu ajutorul celor doua camere foto de care dispune. Intrucat avem in partea din spate o camera foto de 8MP cu blitz integrat, veti avea posibilitatea de a face fotografii foarte reusite chiar si in conditii de luminozitate scazuta, dar mai ales veti putea surprinde in conditii foarte bune orice eveniment care are loc in jurul vostru. Pentru cei pasionati de selfie, exista o camera de 2MP cu ajutorul careia va puteti fotografia alaturi de prieteni sau puteti realiza apeluri video pentru a vorbi cu cei apropiati. Pe langa aceste functii, mai aveti la dispozitie si posibilitatea de a rula numeroase aplicatii si jocuri intrucat smartphone-ul dispune de un procesor Qualkomm Quad Core de 1200 MHz si de o memorie RAM de 1GB.

Cu o capacitate de memorare de 4GB ce poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie, Huawei Y625 se adreseaza si celor care doresc sa aiba mereu la indemana muzica preferata, diverse filmulete sau chiar si filme, deoarece formatul fisierelor video acceptate poate fi de MP4, DIVX sau chiar XVID, iar a celor audio de la WAV,MP3 pana la PCM. Indiferent de utilizare, trebuie sa mai stiti de faptul ca acesta vine cu un soft de operare Android 4.4 KitKat +Emotion UI 2.3 lite si cu o baterie de 2000 mAh care va permite utilizarea sa pentru o perioada foarte buna de timp,indiferent ca este navigarea pe internet, utilizarede aplicatii sau convorbiri lungi cu cei dragi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 14 mai 2024 la:




Video pentru: "Huawei Y625: telefonul mobil care se va dovedi a fi foarte eficient"




Galerie foto: "Huawei Y625: telefonul mobil care se va dovedi a fi foarte eficient"

huawei y625 _2.jpg
huawei y625 _4.jpg
huawei y625 _3.jpg
huawei y625 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro