Tehno News RO

LG G4 ceramic white: un telefon care se va dovedi foarte eficient


Evolutia atat a societatii, cat si a tehnologiei, a transformat telefonul mobil dintr-o necesitate a timpului trecut intr-un accesoriu must-have al zilelor noastre. Afectati de acest lucru nu sunt doar utilizatorii, ci si producatorii, cei care se intrec in lansarea unor modele cat mai exclusiviste si cat mai performante. Chiar daca piata concurentiala este una acerba, exista produse pentru fiecare categorie de utilizator, acesta fiind si cazul telefonului mobil LG G4.

Telefon Mobil LG G4

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


lg g4 _5.jpg

In privinta aspectului generat al acestui smartphone, ceea ce identificam cel mai usor este forma putin curbata a acestuia, caracteristica datorata unor studieri amanuntite a modurilor de utilizare de catre fiecare persoana in parte. Pe langa forma generala, acest device dispune de o gama variata de alegeri in privinta carcasei si avem optiunea de a alege un model metalic cu un tipar care pare in relief sau varianta cu un capac din piele naturala. In ambele variante, detaliile si finetea cu care au fost realizate vin sa garanteze eleganta si performanta de care da dovada acest model de la LG. Revenind la aspect, avem ecranul de tip IPS Quantum cu o diagonala de 5.5inch care, datorita prezentei unei rezolutii de 2560x1440 pixeli si a unui contrast de 1500:1, va garanteaza vizualizarea la o calitate deosebita a tuturor imaginilor pe care le doriti.

Telefon Mobil LG G4

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Un model profesionist pentru pasionati
In ceea ce priveste diversitatea utilizarii acestuia, mentionam prezenta unei camere foto principale de 16MP ce dispune de caracteristici precum Laser Auto Focus, Stabilizator Optic sau High Dynamic Range si care va ajuta sa surprindeti cele mai minunate momente din jurul si viata voastra. Daca vreti insa sa va realizati o fotografie de tip selfie, aveti si in acest caz o camera la fel de performanta de 8MP ce va va ajuta in acest sens.

Niciuna dintre utilizarile acestui dispozitiv nu ar fi posibila in schimb fara ajutorul miezului acestuia si aici vorbim despre un procesor model Qualcomm Snapdragon 808 cu X10 LTE Hexa Core de 64 biti si o frecventa de lucru de 1800 MHz. Acesta, insotit de o memorie RAM de 3GB, dar si de sistemul de operare Android 5.1, va va ajuta sa rulati fara nici un fel de probleme atat jocuri cat si cele mai noi aplicatii. Navigarea pe internet va va fi si ea foarte usoara tot datorita acestor caracteristici, dar si datorita prezentei tehnologiei wireless 802.11 a/b/g/n/ac, dar si a tehnologiei de retea de la 2G pana la 4G.

Pentru cei care doresc ca, prin intermediul acestui dispozitiv, sa reuseasca sa previna plictiseala sau sa se relaxeze privind un film, exista posibilitatea memorarii acestuia in memoria interna de 32GB a smartphone-ului sau pe cardul microSD folosit pentru extinderea acesteia. Daca sunteti si soferi, atunci puteti apela la LG G4 si in situatia in care aveti unele probleme de orientare in trafic, lucru posibil datorita prezentei tehnologiei GPS cu A-GPS si GLONASS. Chiar daca in acest moment pe piata exista doua mari companii concurente si care se bucura si de o campanie publicitara imensa, LG G4 este un model realizat pentru orice tipologie de utilizator si are un pret pe masura performantelor de care da dovada.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 14 mai 2024 la:




Video pentru: "LG G4 ceramic white: un telefon care se va dovedi foarte eficient"




Galerie foto: "LG G4 ceramic white: un telefon care se va dovedi foarte eficient"

lg g4.jpg
lg g4 _2.jpg
lg g4 _3.jpg
lg g4 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro