Tehno News RO

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428: haine curate in timp scurt si cu consum minim


Spalarea rufelor este de ceva vreme activitatea care consuma foarte mult timp si careia de mult i-au fost cautate solutii si variante care sa automatizeze acest proces si care sa elimine spalarea manuala. Din aceste motive, avem astazi pe piata numeroase produse care vin sa va ajute,dar mai ales vin insotite de tehnologii care asigura, pe langa o atentie deosebita tesaturilor, si o atentie deosebitaigienizarii. Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este un rezultat al acestui proces, dar este un rezultat fericit.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 11 mai 2024


whirlpool supreme care fscr10428.jpg

Modalitatea de realizare a acestei masini este una care vine sa sustina caracteristicile sale moderne in ceea ce priveste functionarea. Chiar daca nuanta este una clasica alba, prezenta panoului de comanda negru dispus deasupra usii nu face altceva decat sa va ajute in obtinerea unui control pe cat de eficient pe atat de exact asupra functionarii si asupra rezultatelor pe care le puteti obtine. Tot legat de aspect, mai avem dimensiunea acestei masini, de 85 x 59.5 x 64cm si greutatea de 84kg,care sugereaza spatiul de care are nevoie pentru montare, cat de greu poate fi manevrata sau transportata,insa, pe langa care trebuie sa mai tineti cont de lungimea de 1.2m a cablului de alimentare. Legat atat de aspect, cat si de functionare, mai avem modul de dispunere a usii care permite o introducere si o scoatere foarte usoara a rufelor in si din interiorul masinii datorita pozitiei sale maxim superioare.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 11 mai 2024


Avantaje la fiecare functionare
Din punct de vedere functional vom putea observa mult mai multe avantaje ale acestei masini de spalat rufe. Primul avantajeste cel al capacitatii de spalare de pana la 10kg, ceea ce face din acest produs solutia perfecta pentru familiile mai numeroase, dar si pentru cei care desfasoara anumite activitati ce presupun o cantitate mare de rufe ce trebuie spalate. Un al doilea avantaj este oferit de prezenta a numeroase programe de spalare care va stau la dispozitie si unde veti gasi programul pentru prespalare, programul pentru bumbac, pentru lana, pentru sintetice, dar si programe pentru rufe mai delicate. Aceste caracteristici sunt insotite de functii si sisteme care va vor asigura si o utilizare sigura de fiecare data. Siguranta este oferita de prezenta unui sistem de detectare pentru spuma, un sistem de siguranta impotriva copiilor, dar si de o tehnologie ce permite un control foarte bun al balansului.

Siguranta utilizarii poate fi o caracteristica ce tine si de certitudinea unei sigurante a consumului sau a rufelor spalate. Polipropilena din care este realizata cuva si otelul inoxidabil al tamburului va face ca rufele dumneavoastra sa fie mereu in siguranta in orice program ar functiona. Trecand insa la siguranta functionarii si a consumului, masina de spalat rufe Whirlpool va garanteaza o eficienta a spalarii specifice clasei A si un consum de apa de 11500l/an, dar, ceea ce este mai important este clasa de eficienta A+++ in privinta consumului de energie. Acest consum foarte bun in ciuda capacitatii foarte mari de incarcare este si ceea ce vine sa compenseze pretul mai ridicat al acesteia.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 11 mai 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428: haine curate in timp scurt si cu consum minim"

whirlpool supreme care fscr10428 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro