Tehno News RO

Multifunctional Benefit MFCJ2330DW: economie de timp


Cea mai importanta resursa din zelele noastre este considerata a fi timpul, iar modul in care aceasta resursa este utilizata tine mai mult de ceea ce faceti pentru ca munca voastra sa fie realizata mai repede. In cazul celor care aleg sau care isi desfasoara activitatea intr-un birou aceste elemente pot fi legate de posibilitatea de a intocmi unele documente si de a le lista sau de a le trimite la timp unde aveti nevoie, sau unde este nevoie. In astfel de activitati elementele ce va pot face sa economisiti resursa denumita timp sunt si perifericele precum ar fi un multi functional de tipul Benefit MFCJ2330DW.

Multifunctionala Benefit MFCJ2330DW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 aprilie 2024


benefit mfcj2330dw.jpg

Un astfel de model si un astfel de ajutor poate fi prezent fara probleme in orice birou si fara a cere foarte multe din partea voastra, mai ales ca in schimb va ofera siguranta unui produs nou, a unui produs in garantie si care functioneaza fara probleme de fiecare data. Veti avea posibilitatea de a il pune oriunde este nevoie dar pentru asta conteaza si faptul ca poate avea o dimensiune de 575 x 477 x 305 mm sau una de 530 x 398 x 304 mm functie de modul de utilizare sau de instalare a tavilor si suportilor.

Daca poate fi vorba si de asezarea pe un corp de mobila sau pe alte dispozitive, ceea ce ar putea conta iar este faptul ca greutatea echipamentului este una de 19.6 kg. Cu toate aceste elemente analizate putem sa trecem la ceea ce inseamna controlul functionarii acestui model Benefit MFCJ2330DW si la ceea ce se poate observa in acest sens, fiind vorba despre un ecran LCD tactil de 6.8 cm.

Multifunctionala Benefit MFCJ2330DW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 aprilie 2024


Economie de resurse
Nu doar timpul este cel pe care il veti economisi utilizand acest model ci si resurse in ceea ce tine de hartie sau de cartuse mai ales daca este sa o comparam cu unele modele mai vechi. Pana la acest lucru trebuie sa vedeti partea de utilizare si de compatibilitate intre Benefit MFCJ2330DW si sistemul PC sau laptopul pe care il utilizati, iar prin compatibilitate este vorba de sistemul de operare pana la Windows 10 dar si Mac OS X10.9-10.11. Pentru functii ce va stau la dispozitie trebuie sa precizam functia de listare color sau alb-negru, functia de scanare, de copiere dar si de trimitere fax.

Fiecare dintre aceste functii asigura un nivel optim de performanta si poate fi vorba despre printare pe un format de la A6 la A3, despre greutatea unui mediu de printare de 64 – 260 g/mp. Pentru copiere veti avea o viteza de 9 ipm pentru color, una de 12 ipm pentru alb-negru, o rezolutie de 600x600 dar si posibilitatea de a realiza un zoom intre 24 si 400%. Daca vreti sa scanati ceva formatul cu care veti putea face acest lucru este de pana la A4-peisaj, cu o viteza de 14 ipm iar rezolutia acestui scaner este de 1200x1400 dpi. Cum pentru utilizare trebuie realizate si conexiunile necesare, Benefit MFCJ2330DW poate fi legat prin intermediul unor interfete de tip retea wi-fi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 28 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Multifunctional Benefit MFCJ2330DW: economie de timp"

benefit mfcj2330dw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro