Tehno News RO

Sony SmartWatch 2: Ceas inteligent ideal pentru smartphone-urile Android


Ceasurile inteligente Sony, tind sa aiba preturi un pic mai mari, datorita faptului ca unele vin echipate cu cele mai noi functii si aplicatii. Daca vorbeam recent despre un model metalic cu sistem de operare Google Wear si care avea un pret un pic cam mare, de data aceasta ne vom referi la un smartwatch Sony, cu un pret mult mai accesibil. Este vorba despre Sony SmartWatch 2, predecesorul actualului SmartWatch 3, care se vinde in acest moment, pentru un pret dublu. Insa, daca aveti nevoie de cateva aplicatii si functii elementare, plus un design impresionant marca Sony, declar ca acest model este unul care ar putea sa va capteze atentia destul de rapid.

Ceas Smartwatch Sony SmartWatch 2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 mai 2024


sony smartwatch 2.jpg

Daca aveti un smartphone Android acest ceas va fi compatibil cu el. Sony SmartWatch 2 este primul ceas care se potriveste cu One-Touch NFC. Aveti acum la indemana moduri inedite si atractive de comunicare. Ceasul interactioneaza cu telefonul dumneavoastra prin Bluetooth si toate evenimentele de zi cu zi sunt acum usor de citit, direct pe ceas. Exista o gama impresionanta de aplicatii pentru acest ceas disponibile pe Google Play, astfel incat va veti putea bucura de suficienta flexibilitate si posibilitate de personalizare. Wireless-ul este disponibil, iar daca va place sa comunicati des, cu siguranta veti aprecia din plin versatilitatea acestui dispozitiv.

Ceas Smartwatch Sony SmartWatch 2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 mai 2024


Imi place ca este complet negru si ca are o curea din piele. Pe langa faptul ca arata foarte bine, cureaua din piele este foarte practica. In timp ce curelele realizate din alte materiale pot face incheietura mainii sa transpire mult, dupa o zi intreaga de purtare si chiar sa devina destul de inconfortabile, incat sa va doriti sa dati ceasul jos de la mana, nu aceleasi lucruri puteti spune despre o curea din piele. Aceasta se va aseza foarte bine pe mana, este mai practic si mai confortabila. Pielea dumneavoastra va accepta mult mai usor un asemenea material. Restul corpului este realizat din aluminiu.

Functii multiple de preluare apel, notificari apeluri pierdute, SMS, email, facebook, twitter, calendar etc
Ecranul LCD al ceasului Sony SmartWatch 2 are diagonala de 1.6 inch, o rezolutie de 220 x 176 pixeli si este ca un patrat, cu margini rotunjite pentru un aspect elegant, cald si modern. Chiar daca la o privire mai atenta poate parea destul de gros (masoara 2 x 9 x 41 mm si cantareste 122.5 grame), datorita faptului ca este negru pare mult mai subtire pe incheietura mainii.

Bateria are o autonomie de pana la 7 zile, suficient de mult incat sa nu pierdeti vremea incarcand-o prea des. Acest ceas inteligent este compatibil cu telefoanele echipate cu sistem de operare Android 4.0+.

Va place sa alergati? In acest caz puteti utiliza ceasul inteligent ca telecomanda pentru telefon. Nu trebuie sa va opriti si sa intrati in meniul complex al telefonului. Pur si simplu ridicati incheietura mainii si gasiti acolo cele mai importante notificari. Ploua afara? Pentru Sony SmartWatch 2 acest lucru nu reprezinta o problema pentru ca este rezistent la apa si la praf. La fel, utilizat direct in lumina soarelui, veti observa ca nu este deloc dificil sa puteti citi pe ecran. Lasati acest dispozitiv sa va insoteasca oriunde.

Vezi Ofertele si Reducerile la Smartwatch-uri

valabile astazi, 4 mai 2024 la:




Video pentru: "Sony SmartWatch 2: Ceas inteligent ideal pentru smartphone-urile Android"




Galerie foto: "Sony SmartWatch 2: Ceas inteligent ideal pentru smartphone-urile Android"

sony smartwatch 2_2.jpg
sony smartwatch 2_3.jpg
sony smartwatch 2_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro