Tehno News RO

Whirlpool Supreme Care FSCR70414: o masina de spalat rufe incapatoare si econoama


Fiecare persoana cauta sa isi faca munca cat mai usoara, iar pentru acest lucru o sa aiba nevoie de mai mult decat o simpla dorinta si motivare interioara, o sa aiba nevoie de un sprijin tehnologic. Acest sprijin se manifesta prin alegerea produselor electrocasnice care sa desfasoare majoritatea muncii in locul tau, dar care sa iti asigure si un nivel de performanta ridicat. Pentru una dintre cele mai grele si mai costisitoare munci din punct de vedere al timpului avem si o solutie, fiind vorba despre masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


whirlpool supreme care fscr70414.jpg

Aceasta masina cu un design clasic va aduce in locuinta ta o performanta pe cat de necesara, pe atat de dezvoltata. In materie de aspect avem in primul rand nuanta alba, o nuanta deja consacrata in materie de aparatura electrocasnica si usa cu dimensiuni destul de generoase dispusa cat mai sus posibil,totul pentru a ajuta la o utilizare cat mai usoara atat pentru incarcarea rufelor cat si pentru scoaterea lor din cuva. Deasupra acestei usi vom gasi, pe langa sertarul destinat detergentului si balsamului pentru rufe din partea dreapta, un panou de control foarte generos cu posibilitatile sale. In primul rand, in centrul acestui panou de control gasim un buton rotativ care va va ajuta la setarea programului pentru spalare, iar sub acesta butoanele pentru pornirea, setarea temperaturii, timpului sau vitezei de centrifugare, precum si temporizarea.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


O masina de spalat pentru intreaga familie
In ceea ce priveste performantele, vorbim in primul rand despre o masina de spalat rufe Whirlpool cu al saselea simt, ceea ce ne ofera doar prin simpla prezenta a acestei tehnologiirezultate eficiente pentru spalare, dar si economii pentru resurse. Legat de programele pentru spalare, gasim printre acestea programul pentru bumbac, pentru lana, sintetice dar si programul pentru delicate sau de clatire intensiva. Una dintre cele mai avantajoase tehnologii folosite in cadrul acestui produs electrocasnic este cea Clean+, o tehnologie care combina performanta masinii de spalat cu caracteristicile unui agent de indepartare a petelor pentru a obtine rezultate foarte bune de spalare chiar si la temperaturi foarte scazute de 30 sau 40 de grade. Daca doriti sa bagati rufe la spalat,dar nu sunteti siguri de momentul in care veti reusi sa le scoateti de la spalat, puteti activa functia Fresh Care care va pastra parfumul lor pentru un timp indelungat.

Intrucat vorbim despre un produs si eficient dar si econom, aveti la dispozitie in primul rand capacitatea de incarcare de 7 kilograme care va ajuta sa spalati mai multe rufe in acelasi timp, fapt ce ajuta sa economisiti timp dar si energie electrica. Aceasta economie de energie electrica este cea care ajuta la incadrarea masinii de spalat Whirlpool in clasa energetica A+++, iar daca luam in calcul consumul anual de apa de 9300 litri o gasim incadrata in clasa A de eficienta la spalare.

Cu un pret corespunzator caracteristicilor de care dispune, dar care este si unul putin cam ridicat pentru piata produselor electrocasnice, aceasta masina de spalat iti va garanta rezultate exceptionale in materie de calitatea spalarii, dar si de pastrarea calitatii hainelor.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro