Tehno News RO

Aragaz Arctic UAM5512DTTL, aragaz cu aprindere electrica, de calitate


Daca iti doresti un aragaz nou si te afli in cautarea unui model ceva mai bun si ieftin, ai putea sa alegi unul cu aprindere electrica si cu alimentare pe gaz. Acestea sunt conectate la reteaua de gaz, dar sunt produse mai moderne si, de regula, ofera si cateva avantaje si dotari in plus fata de cele clasice.

Aragaz Arctic UAM5512DTTL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 martie 2024


aragaz arctic uam5512dttl.jpg

Arctic UAM5512DTTL este si el un aragaz cu aprindere electrica, ce functioneaza pe gaz, unul romanesc si relativ ieftin, cel putin pentru ceea ce ofera. Este, de asemenea, un model care arata destul de bine si care, cu siguranta, ar putea sa fie de folos in orice bucatarie.

Din punct de vedere estetic, aragazul nu este unul cu adevarat spectaculos, dar nici urat nu este. Colorat in alb (aceasta poate sa fie totusi o problema, deoarece se murdareste usor), cu iluminare pentru cuptor si niste dimensiuni normale (85 x 50 x 50 cm) care il fac sa incapa in majoritatea bucatariilor, Arctic UAM5512DTTL este un model acceptabil, care poate fi de ajutor. In plus, are capac metalic, iar in partea inferioara se gaseste si un spatiu pentru depozitarea vaselor. Iar la cumparare, odata cu el, primesti gratarul pentru cuptor, dar si o tava, care este cu siguranta binevenita.

Aragaz Arctic UAM5512DTTL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 martie 2024


Toate dotarile obisnuite pentru un aragaz normal
Arctic UAM5512DTTL este, din majoritatea punctelor de vedere, un model clasic. Are patru arzatoare, unul mic (de 1 KW), doua medii (de 2 KW) si unul mare (de 2.5 KW). Asadar, este un aragaz care se dovedeste util pentru orice familie, cele patru ochiuri fiind suficiente chiar si pentru a gati pentru mai multe persoane. Pe de alta parte, aprinderea electrica este mai rapida si mai sigura, mai ales daca ne gandim ca fiecare arzator are si siguranta care opreste alimentarea cu gaz daca se intampla ceva neprevazut si nedorit.

Cuptorul este si el alimentat cu gaz si pornit electric. Acesta coace destul de bine si rapid si are o marime decenta pentru a se potrivi cu capacitatea aragazului. Bineinteles, orice gospodina care isi achizitioneaza un aragaz nou se gandeste probabil daca poate sa faca si ceva in plus cu ajutorul acestuia, iar Arctic UAM5512DTTL ofera aceasta posibilitate. Este dotat atat cu grill cat si cu rotisor, ceea ce sporeste numarul mancarurilor care pot sa fie gatite cu ajutorul sau. Astfel, cuptorul va poate ajuta sa impresionati oaspetii cu mancaruri gatite bine, ceea ce este mereu un avantaj al unei adevarate gospodine. Si, nu in ultimul rand, iluminarea interioara te poate ajuta sa stii mereu cum arata lucrurile pe care le ai in interiorul cuptorului.

Asa cum am mai spus, Arctic UAM5512DTTL nu este chiar un aragaz spectaculos, dar pentru un produs de nivel mediu isi face bine treaba. Se gateste bine la el, este incapator si are si grill si rotisor. In plus, arata relativ bine si pare rezistent. Daca va doriti un aragaz nou care sa fie si bun, dar si sa ofere ceva mai mult decat cel mai banal produs, acesta este bun, iar pretul este pe masura performantelor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 martie 2024 la:



Galerie foto: "Aragaz Arctic UAM5512DTTL, aragaz cu aprindere electrica, de calitate"

aragaz arctic uam5512dttl _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro