Tehno News RO

Aragaz Electrolux EKG61105OX: gatitul va fi mereu o placere


Stim foarte bine ca nu toti ne permitem sa mancam zi de zi in oras, fie datorita costului mai ridicat, fie datorita timpului ori regimului alimentar. De aceea este necesar sa ne facem o bucatarie dupa placul nostru pentru a putea gati felurile de mancare preferate in orice moment. Pentru acest lucru, aragazul Electrolux EKG61105OX vine in ajutor atat cu o plita de buna calitate cat si cu un cuptor cu functii ce ajuta la o preparare rapida si la o curatare la fel de rapida.

Aragaz Electrolux EKG61105OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


aragaz electrolux ekg61105ox.jpg

Impresionati prin retetele gatite
Acest aragaz este unul modern, in culoare inox-negru si cu o plita din inox, are patru ochiuri cu dimensiuni de la mic la mare, butoane pentru controlul plitei, al cuptorului si pentru aprinderea electrica. Mai observam ca dispune si de un capac din sticla, foarte modern si util in acelasi timp intrucat protejeaza partea din spate a aragazului de eventualele pete. Cuptorul are si el un maner rezistent care poate fi folosit fara protectie chiar si atunci cand gatiti in cuptor la temperaturi mai ridicate.

Aragaz Electrolux EKG61105OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Puteti sa gatiti ceea ce doriti, chiar si mai multe feluri de mancare in acelasi timp datorita celor patru ochiuri disponibile si a cuptorului. Arzatorul mare are o putere de 3 kW, cele doua normale de 2 kW si arzatorul mic de 1 kW, astfel veti sti exact unde sa pozitionati diferitele tipuri de mancare in functie de reteta. De asemenea, plita mai are inclusa si un gratar, acum chiar putand spune ca aveti la dispozitie ceea ce va trebuie pentru cele mai delicioase retete. Pe partea cealalta, cuptorul are o capacitate de 51.5 litri si vine cu functii speciale precum grill-ul si rotisorul, ce va vor ajuta sa pregatiti cei mai deliciosi pui si cel mai delicios gratar. Cuptorul se aprinde electric la fel ca si plita, dispune de sistem de siguranta si incalzire inferioara.

Pentru a-l pozitiona perfect in bucataria dumneavoastra, vine cu dimensiuni de 85.5 x 60 x 60 cm si o latime de 60 cm, iar cablul de alimentare are o lungime de 1.5 metri, astfel trebuie sa ii asigurati spatiul de incadrare necesar si accesul la o priza pentru a beneficia de aprinderea electrica.

Curatare foarte usoara
Pe langa functiile si beneficiile prezentate, Electrolux EKG61105OX vine cu un cuptor ce va va ajuta sa il curatati intrucat stratul inteligent de acoperire catalitica din interior arde si absoarbe grasimea, astfel curatarea va fi extrem de usoara. Plita din inox este si ea usor de curatat si nu se zgarie ca alte plite, o veti avea ca noua si dupa o utilizare indelungata. Pentru a avea acces la accesoriile importante, aragazul are in partea de jos un spatiu e depozitare. Cand veti avea nevoie de acestea, le puteti utiliza imediat.

Pentru cei care doresc un aragaz ce se alimenteaza pe gaz, un aragaz ce asigura prepararea si celor mai dificile retete atat pe plita cat si la cuptor, Electrolux EKG61105OX poate fi o alegere inspirata. Legat de costul de achizitie, trebuie sa stiti ca este unul mediu pentru aragazurile existente pe piata, dar produsul ofera calitate si in acelasi timp un design potrivit pentru orice bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro