Tehno News RO

Frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW: Un ajutor de nadejde


Daca frigiderul cel vechi tocmai s-a stricat sau nu face fata in acest sezon foarte cald, inseamna ca trebuie sa cauti un alt produs pe care sa te poti baza. Pentru a veni in ajutorul tau, prezentam un produs oferit de cei de la Electrolux, mai exact un frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW.

Frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


frigider cu o usa electrolux erf4113aow.jpg

Incadrarea in bucatarie
Cu un aspect clasic de culoare alba, acest frigider se incadreaza perfect in orice bucatarie ai avea, trebuind doar sa tii cont de anumite detalii constructive. Primul detaliu este cel al dimensiunii de gabarit al acestui produs si anume de dimensiunea de 1854 x 595 x 668mm de care are nevoie in bucataria ta, o dimensiune destul de redusa. Al doilea aspect este cel al modului de deschidere al usilor, intrucat vine cu o usa montata standard sa se deschida spre dreapta dar care poate fi modificata intrucat este o usa reversibila. Ultimul, dar nu cel din urma, este detaliul privind distanta de sursa de curent, acest lucru fiind conditionat de lungimea de 1.6 m a cablului de alimentare.

Frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Aspectul util
Primul detaliu functional este vizibil deschizand usa acestui frigider si observand capacitatea de stocare destul de mare intrucat dispune de un volum total de 395 litri. Acest spatiu se poate repartiza functie de nevoile fiecarui utilizator iar faptul ca rafturile sunt reglabile te ajuta sa pastrezi la rece orice recipient ai avea. Acest lucru este sustinut si de faptul ca rafturile sunt realizate din sticla foarte rezistenta dar si de posibilitatea utilizarii pentru sticle a unui raft special destinat in acest sens.

Legat de volumul de depozitare al alimentelor, mai avem prezente 4 rafturi ce sunt montate pe usa frigiderului si compartimentul special pentru fructe si legume. In ceea ce priveste rafturile de pe usa, acestea se pot monta functie de necesitati si de dimensiunea recipientelor iar in materie de stocare a fructelor si legumelor te poti bucura de prospetimea acestora la orice ora, avand oferit un spatiu foarte generos in acest sens.

Sa trecem la aspectul functional
Principalul detaliu ce trebuie adus in discutie cand vorbim de functionare este cel al prezentei unui sistem Intelligent FreeStore. Acest sistem te ajuta sa pastrezi prospetimea alimentelor indiferent de pozitia pe care o ocupa in frigider, prospetime ce este garantata de distribuirea in mod egal a aerului prezent in interior.

Un alt ajutor dat utilizatorului este prin intermediul prezentei iluminarii interioare tip LED dar mai ales a prezentei sistemului de dezghetare automata. Datorita acestui sistem scapati de partea incomoda a scoaterii in mod periodic a alimentelor din frigider, de a-l lasa sa se dezghete, de a-l curata si reintroduce alimentele la loc.

Intrucat are un volum destul de generos, ai fi surprins sa afli faptul ca in materie de consum te poti bucura de o eficienta sporita. Cu un consum de 117 kWh/an,frigiderul cu o usa Electrolux ERF4113AOW se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, fiind pe a treia pozitie in materie de clase de consum. Fiind un produs nou, performant dar, in acelasi timp, si silentios, cu un zgomot de 39 dB, pretul poate fi mai mare decat a unor produse similare dar, inainte de a lua o decizie, acestea trebuie comparate in detaliu pentru a vedea care este mai bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW: Un ajutor de nadejde"

frigider cu o usa electrolux erf4113aow _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro