Tehno News RO

Masina de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU:un ajutor de nadejde


In cazul oricarei locuinte sau a oricarei familii, gasim momentul in care au loc reuniuni de familie sau anumite mese festive. Dupa acest moment, cel mai greu lucru este de regula a face curat si a pune la loc vesela, paharele sau tacamurile. Spalarea vaselor poate dura destul de mult si, pentru a avea mai mult timp pentru tine si familia ta, este recomandat sa apelezi la o masina de spalat vase, in special masina de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU.

Masina de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat vase hotpoint lsfk 7b019 x eu.jpg

Aspectul cu care vine acest produs este unul elegant care se potriveste cu aspectul oricarei bucatarii, avand o nuanta metalica si cu o modalitate de incarcare frontala. Privita din partea frontala, observam usa ce are un maner incorporat in partea de sus, iar deasupra acestuia gasim panoul de control. In partea stanga a panoului gasim indicatoarele tip led cu ajutorul carora putem identifica etapa programului de spalare, in dreapta acestuia avem butonul de pornire al masinii dar si potentiometrul rotativ pentru selectia programului, precum si butonul de pornire sau de pauza a programului.

Masina de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Dimensiunea care aduce si performanta
Pentru a monta in bucataria proprie acest aparat electrocasnic si pentru a beneficia de calitatile acestuia, vei avea nevoie de un spatiu de minim 850 x 450 x 600mm. Aceasta dimensiune este una destul de mare, dar, pe cat este de mare, pe atat si capacitatea de spalare este mai mare. In acest sens,avem o capacitate de 10 seturi in care pot fi spalate vasele, cu ajutorul unuia dintre cele 7 programe.

Printre aceste programe gasim, in mod special, programul Intensiv care garanteaza cele mai bune rezultate si se recomanda in cazul unor vase foarte murdare sau cu foarte multe grasimi,iar daca vreti ca acestea sa fie bune de pus direct in dulap dupa spalare aveti la dispozitie un sistem de uscare Natural. Daca totusi sunteti pe fuga si vreti ca vasele sa va fie curate intr-un timp foarte scurt sau daca acestea nu sunt foarte murdare, puteti opta pentru programul de spalare rapida, Express 25 care va ajuta ca in 25 de minute sa aveti atat vasele, cat si paharele curate.

In materie de consum, la aceasta masina de spalat vase gasim un consum anual de apa in medie de 2800 litri pe an, iar consumul per program este de 10litri/ciclu. In ceea ce priveste consumul de energie electrica,masina de spalat vase Hotpoint are un consum anual de energie de 237 kW si un consum mediu de energie/ciclu de spalare este de 0.83 KW. Cu un astfel de consum gasim incadrarea acesteia in clasa de eficienta la uscare si spalare A iar in privinta clasei de eficienta energetica aceasta este A+.

Avand in vedere ca vorbim despre un produs nu doar elegant sau eficient energetic, acesta este unul si destul de silentios cu un nivel al zgomotului de 49 dB. In acelasi timp, in cazul in care doriti ca vasele sa fie curate pentru dimineata, puteti apela la programarea intarziata, aceasta si celelalte caracteristici putand fi ale dumneavoastra la un pret accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU:un ajutor de nadejde"

masina de spalat vase hotpoint lsfk 7b019 x eu _2.jpg
masina de spalat vase hotpoint lsfk 7b019 x eu _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro