Tehno News RO

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 IX EU, calitate premium pentru vase spalate in mod profesional


Suntem destul de convinsi ca masinile de spalat vase nu sunt chiar printre cele mai populare electrocasnice (cel putin nu in comparatie cu cele de spalat rufe), dar cu siguranta acestea se intalnesc din ce in ce mai des in bucatariilor romanilor. Asadar, daca nu mai vrei sa fii nevoit sa speli vasele zilnic si sa pierzi cateva zeci de minute cu asta, atunci un astfel de produs te poate ajuta foarte mult.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 IX EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat vase hotpoint lff 8m132 ix eu.jpg

Totusi, consideram si ca este necesar ca persoanele interesate sa discearna intre o masina de calitate si una care nu este chiar atat de buna, caci investitia intr-o masina de spalat vase poate sa fie una substantiala. Iar Hotpoint LFF 8M132 IX EU pare sa fie in categoria aparatelor care merita sa fie achizitionate.

Alegerea ideala din majoritatea punctelor de vedere
Suntem nevoiti sa incepem prin a spune ca masinile de spalat vase nu sunt chiar cele mai ieftine aparate electrocasnice si nici investitia intr-una de calitate premium asa cum este aceasta nu va fi chiar mica. Dar pana la urma, aceasta ofera si foarte multe avantaje, asa ca merita cu siguranta.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 IX EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Hotpoint LFF 8M132 IX EU este, in primul rand, o masina de spalat vase foarte economica, facand parte din clasa de eficienta energetica A+++, adica cea mai buna. Anual, aceasta consuma 237 KW, asadar utilizarea ei in mod obisnuit aproape ca nici nu se cunoaste. Nici consumul de apa nu este unul mare, cei 2520 l de apa care se consuma anual fiind probabil mai putini decat ar consuma spalarea manuala.

Pe langa aceasta, masina poate sa spele concomitent pana la 14 seturi de vase, asa ca nu vei fi nevoit sa o utilizezi zilnic (asta si daca ai suficient de multe vase la dispozitie). Are 8 programe de functionare, dar si doua setari pentru temperatura, care pot sa devina utile mai ales in curatarea grasimilor si altor depuneri care, de regula, se duc greu. Printre programe se numara unele intensive, altele doar pentru inmuiere, dar si unele speciale pentru materiale de fabricatie speciale. Si, nu in ultimul rand, masina are clasa de eficienta A atat la spalare cat si la uscare.

Ajungem acum si la sistemele de siguranta, de multe ori neglijate de catre producatorii de spalat vase. Dar Hotpoint LFF 8M132 IX EU are si sistem anti inundatie, dar si siguranta impotriva copiilor, blocand butoanele in timpul functionarii. Iar ca functii suplimentare se remarca sistemul de uscare rapida sau setarea intarziata.

Asadar, Hotpoint LFF 8M132 IX EU este cu adevarat un produs de calitate premium care isi merita banii. Arata si bine, avand afisaj digital si o culoare argintie deosebita si nici foarte zgomotoasa nu este. In concluzie, daca doriti sa va schimbati masina de spalat vase sau, pur si simplu, o cautati pe prima, acest model va poate ajuta cu siguranta, iar calitatea sa este o garantie ca va fi si trainica. Si, nu in ultimul rand, consumul de energie este unul redus, asa ca investitia va fi recuperata mai repede decat in cazul altor modele.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 IX EU, calitate premium pentru vase spalate in mod profesional"

masina de spalat vase hotpoint lff 8m132 ix eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro