Tehno News RO

Masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN, Business


Nevoia de a face curat este prezenta in orice locuinta, iar in cazul in care aveti o familie mai numeroasa ce cuprinde si copii, aveti cu atat mai mult nevoie de o masina de spalat rufe. In cazul in care cea veche nu mai face fata nevoilor sau daca doriti una moderna fabricata de un producator cu o istorie de peste 50 de ani in materie de aparate electrocasnice, Sharp iti recomanda masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN Business.

Masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 decembrie 2023


masina de spalat rufe sharp esfb7144a2en.jpg

In materie de design, primul aspect legat de aceasta masina de spalat este cel al stabilitatii si fiabilitatii in functionare, datorat formei speciale de reducere a vibratiilor si crestere a stabilitatii. Pe langa acestea, beneficiem de o usa foarte generoasa dispusa pe cat posibil de sus ca sa ajute la o utilizare mult mai eficienta, iar dimensiunea de 330mm sprijina si ea utilizarea in acest sens.

In partea superioara a partii frontale gasim sertarul pentru detergent in stanga, iar central avem potentiometrul rotativ ce ne permite sa selectam programul de spalare functie de materialul din care sunt realizate hainele. Pentru a-i da si un aspect modern, in partea dreapta identificam ecranul LCD ce ne furnizeaza informatii cu privire la temperatura de spalare, viteza de centrifugare, dar si timpul aferent fiecarui program de spalare. Sub acest panou avem butoanele ce ne permit reglarea temperaturii, vitezei de centrifugare de pana la 1400 rpm, dar si butonul care ne permite pornirea/functionarea sau oprirea temporara a programului de spalare.

Masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 decembrie 2023


Moderna si performanta
Performantele acestei masini de spalat incepcu capacitatea de spalare de 7 kilograme de rufe intr-un singur ciclu si, astfel, vei termina mult mai repede si mult mai usor de spalat hainele pentru toti membrii familiei. Iar daca acestea nu sunt foarte murdare, puteti folosi programul de spalare rapida care va ajuta ca in 15 minute ciclul de spalare sa fie gata. Pe langa acest program, mai aveti posibilitatea de a alege si unul dintre celelalte 13 programe de spalare printre care ECO, bumbac, lana, sport sau camasi.

Puteti foarte usor sa porniti masina de spalat si sa mergeti sa rezolvati alte probleme, precum sa faceti piata sau alte cumparaturi, intrucat siguranta in functionare este data si de prezenta tehnologiei de protectie impotriva inundatiei, sistemului de protectie impotriva copiilor, dar si sistemul de detectie a spumei. Daca exista anumite disfunctionalitati, puteti sa va bazati pe functia de autodiagnosticare care, prin intermediul afisarii unui cod, va permite identificarea aproximativa a problemei.

Achizitia acestei masini de spalat iti va garanta nu doar rezultate foarte bune, ci si o economie foarte buna intrucat beneficiaza de o pozitionare de top in clasele de consum. Avand in vedere consumul de apa de 10337 litri intr-un an, iar intr-un program standard de 50 litri, aceasta se incadreaza in clasa de eficienta A la spalare, iar cu un consum mediu pe ciclu de spalare de 1.06 kWh avem incadrarea in clasa A++ de eficienta energetica.

Avand o tehnologie moderna si un pret pe masura,masina de spalat rufe Sharp vine si in ajutorul celor cu piele sensibila sau copiilor, intrucat cu ajutorul programului Baby Care veti obtine rufe curate fara aproape nici o urma de detergent. Daca avem in vedere ca nici pretul nu este foarte mare, putem sa consideram ca Sharp ESFB7144A2EN este o alegere mai mult decat inspirata care va va aduce satisfactii pe termen lung.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 decembrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro