Tehno News RO

Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU, o masina de spalat incorporabila ceva mai scumpa


Masinile de spalat incorporabile reprezinta probabil cele mai avantajoase masini de spalat rufe de pe piata. Nu doar ca acestea sunt produse moderne, multe dintre ele de calitate premium, dar pot fi si mascate, asezarea lor in bucatarienefiind nici macar observabila. Asadar, este destul de normal ca pentru una sa se plateasca ceva mai mult, aceasta fiind de altfel situatia in cazul majoritatii aparatelor incorporabile. Dar, totusi, cat inseamna mai mult?

Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


masina de spalat rufe incorporabila bosch wis28141eu.jpg

Bosch WIS28141EU este un astfel de model, chiar unul care ne arata destul de bine cat poate sa ajunga o masina de spalat incorporabila de ultima generatie.

O serie de dotari foarte utile
In primul rand, nu trebuie sa uitam ca o masina de spalat incorporabila este un produs electrocasnic mai deosebit, care trebuie cumparat doar in anumite conditii. Si principala conditie este aceea de a incape in suportul sau. Daca suportul este achizitionat dupa masina, atunci nu apare nicio problema, dar daca se intampla invers, nepotrivirea reprezinta o problema destul de importanta. Oricum, dimensiunile acestei masini sunt de 81.8 x 60 x 57 cm si, daca exista minimul de atentie la cumparare, nu au cum sa apara evenimente nedorite.

Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


In rest, insa, aceasta masina de spalat nu se deosebeste prin mare lucru de una obisnuita.

Capacitatea ei de spalare este de 7 kg, ceea ce in mod cert este destul de mult, peste medie. Asadar, masina poate sa deserveasca intr-un mod acceptabil chiar si o familie mai numeroasa si daca in casa se spala o data pe saptamana.

Din pacate, clasa de eficienta energetica nu este chiar cea mai buna, fiind doar A+. Nu se inregistreaza un consum exagerat de mare de energie, dar pentru o masina cu pretentii, cei 0.94 KW/h in regim standard pot sa reprezinte o cifra destul de mare, care nu se intalneste la alte masini din aceeasi categorie de pret.

Cat despre programe, acestea sunt destul de numeroase si adaptate la toate nevoile. Un cumparator va avea parte de programe clasice, precum bumbac, spalare intensiva, spalare manuala pentru haine delicate, mix pentru mai multe culori etc, dar si de programe specializate pentru materiale precum lana sau matase. Exista si un selector electronic pentru programe care poate sa fie de ajutor. Si sistemele de siguranta sunt la locul lor, existand unul pentru spuma, dar si unul pentru protectie impotriva inundatiilor. In plus, terminarea unui ciclu de spalare este semnalizata de un semnal sonor.

In concluzie, este clar ca daca ai nevoie de o masina de spalat incorporabila vei plati si ceva mai mult deoarece aceste modele sunt unele speciale. Iar Bosch WIS28141EU este, pana la urma, o masina de spalat de calitate. Cu toate acestea, merita ea sa fie achizitionata? Ei bine, avand in vedere ca firma producatoare este una de renume, noi spunem ca acest model isi merita toti banii investiti.

Vezi Ofertele si Reducerile la Masini de Spalat Rufe Incorporabile

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro