Tehno News RO

Plita incorporabila Hotpoint PK 640 R L GH /HA: placerea de a gati


Nu cred ca exista o persoana care sa nu fi trecut macar odata printr-o bucatarie si care sa nu fi vazut un aragaz sau o plita. Daca esti o persoana care nu numai ca prepara mancarea, dar ii mai si place sa pregateasca fel si fel de retete cat mai deosebite, inseamna ca trebuie sa treci la urmatorul nivel si sa renunti la banalul aragaz. Solutia pentru a face acest pas este plita incorporabila Hotpoint PK 640 RL GH/HA.

Plita incorporabila Hotpoint PK 640 R L GH /HA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


plita incorporabila hotpoint pk 640 r l gh -ha.jpg

O solutie moderna
Aceasta plita nu doar ca te ajuta sa obtii rezultate mult mai bune decat vechiul tau aragaz, dar este solutia perfecta si in cazul in care iti remodelezi si remobilezi intreaga bucatarie. Acest detaliu este datorat posibilitatii de montare frontala foarte usoara si dimensiunii destul de reduse pe care o are. Tot legat de aspect avem designul modern al acesteia, design ce se va reflecta si in bucataria ta datorita prezentei inoxului dar si a combinatiei de inox cu negru.

Un alt detaliu al modernitatii este datorat prezentei unui capac din sticla transparenta si, astfel, scapam de vechile capace din metal care erau total inestetice in orice bucatarie si care erau si incomode in momentul intretinerii sau manevrarii. Pentru o utilizare de lunga durata, aceasta plita este prevazuta cu doua gratare de fonta ce pot sustine foarte bine orice cratita sau orice vas de gatit.

Plita incorporabila Hotpoint PK 640 R L GH /HA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


O solutie economa
Intrucat vorbim despre o plita pe gaz si nu una pe inductie, aceasta poate fi folosita fara nici un fel de probleme in orice bucatarie, indiferent daca locuiesti la casa sau la bloc si indiferent daca o vei folosi complementar cu un cuptor incororabil sau doar plita singura. Un alt avantaj este datorat dispunerii celor patru arzatoare, astfel incat sa folosesti plita la capacitatea ei maxima indiferent de dimensiunea cratitelor sau tigailor pe care le folosesti in prepararea alimentelor.

Aceasta dispunere este in felul urmator:avem arzatorul mare dispus in partea stanga, arzatorul mic dispus in partea superioara si cel normal in partea de jos. Prezenta unui arzator WoK in partea dreapta te ajuta sa prepari alimentele intr-un mod mult mai rapid. Datorita acestui lucru, alimentele tale vor avea un continut mult mai bogat de vitamine si minerale decat in cazul unei modalitati de gatire conventionale. Pentru o utilizare eficienta si pentru a nu face un consum mare de gaz, acest arzator este recomandat a fi folosit doar in cazul cratitelor cu un fund ce are diametrul destul de mare, de regula un diametru mai mare decat diametrul focului.

Indiferent daca vrei sa pregatesti ceva sofisticat, ceva simplu sau doar daca vrei sa incalzesti mancare gatita anterior, ai posibilitatea de aselecta pentru cele patru arzatoare a uneia dintre cele 5 trepte de ardere. Acest lucru te ajuta sa ai un timp foarte bun de preparare a alimentelor dar, in acelasi timp, te ajuta sa le pastrezi toate componentele nutritive intrucat poti selecta o temperatura si o flacara care sa nu incalzeasca prea tare si sa nu le arda.

Principalul avantaj al acestei plite incorporabile este cel al posibilitatii de manevrare si de intretinere foarte usoara, indiferent daca este insotita de un cuptor incorporabil sau utilizata doar ea comparativ cu clasicele aragaze. Intrucat vorbim despre un produs modern, pretul poate fi putin mai mare decat a unor produse similare dar trebuie comparate in detaliu pentru o decizie optima.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro