Tehno News RO

Hotpoint H5GG5F X UA: un aragaz clasic cu un design placut


Pentru a cumpara un produs de calitate nu este obligatoriu sa apelezi la una dintre cele mai cunoscute firme de pe piata. Acest lucru este valabil mai ales cand vorbim despre un aragaz, existand la fel de multe sanse ca el sa fie unul bun indiferent de producator.

Hotpoint H5GG5F X UA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


hotpoint h5gg5f x ua.jpg

Aragazurile clasice, pe gaz, sunt pana la urma aparate destul de simple si in general bune de oriunde le-ai cumpara. Iar daca arata si bine nu poate sa fie decat un bonus. Descrierea se potriveste pentru Hotpoint H5GG5F X UA. Acesta provine de la o firma mai putin cunoscuta, dar care are totusi minumum de experienta in domeniu.

Principalul avantaj pentru acest model trebuie sa fie aspectul sau deosebit. Desi este un aragaz cu patru ochiuri, obisnuit din acest punct de vedere, este unul cu o culoare mai putin intalnita in clasa lui. Inoxul sau gri stralucitor se intalneste mai curand la aparatele de clasa premium si este foarte bine ca Hotpoint H5GG5F X UA arata asa. Pe langa aceasta, are si un mini afisaj electronic care indica ora. Cu alte cuvinte, are toate sansele sa convinga doar prin designul sau iesit din comun.

Hotpoint H5GG5F X UA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Functioneaza la standarde normale
In ceea ce priveste functionarea efectiva, nu se poate spune ca este un model care sa te dea pe spate, dar isi face treaba asa cum trebuie. Asa cum am spus, acesta are patru arzatoare in dispunere clasica, unul mic, doua medii si unul mare. Este un aragaz de familie si pot fi gatite cu ajutorul sau preparate dintre cele mai diverse, asa ca exista toate sansele sa va placa un asemenea model. El functioneaza pe gaz, insa aprinderea se face electric. Este modul mai sigur si mai eficient din toate punctele de vedere, mai ales daca luam in considerare si faptul ca exista sigurante pentru fiecare arzator (acestea intrerup alimentarea cu gaz daca apar pierderi).

Si cuptorul este unul pe gaz cu aprindere electrica. Nu este foarte mare, dar oricum depaseste media, avand o capacitate de 62.5 litri. Pentru a oferi mai multe posibilitati, are si grill incorporat, iar ca un accesoriu special si mai rar intalnit la modelele din aceasta clasa exista si un timer care se poate seta printr-un buton de pe panoul de control.

Ultimul lucru care merita amintit in legatura cu orice aragaz este legat de accesoriile de care acesta vine insotit. In cazul lui Hotpoint H5GG5F X UA, cumparatorul primeste atat gratarul pentru cuptor (dotare obligatorie, de altfel), cat si o tava obisnuita.

Daca zabovim putin si asupra pretului, putem vedea ca este un pic mai mare decat al altor modele din aceeasi categorie. Dar fara indoiala ca aragazul isi merita banii, fiind un model care ofera niste rezultate excelente. Iar aspectul sau si calitatea materialelor, la fel ca si timer-ul si afisajul digital, il fac sa fie un produs superior. Pana la urma, Hotpoint H5GG5F X UA nu este chiar atat de scump si aproape oricine si-l poate permite, deci, una peste alta, are un raport calitate pret foarte bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro