Tehno News RO

Aragaz mixt Zanussi ZCK552G1WA: pentru pregatirea oricarei mese


Indiferent de locuinta pe care o aveti, nevoia de a pregati alimentele si de a gati este prezenta in toate familiile. Indiferent daca locuiti la casa sau la bloc si indiferent daca aveti gaz de la retea sau de la butelie, puteti apela fara nici un fel de problema la un aragaz mixt, iar cel propus de Zanussi este varianta optima pentru orice provocare.

Aragaz mixt Zanussi ZCK552G1WA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


aragaz mixt zanussi zck552g1wa.jpg

Cu un aspect relativ clasic,acest aragaz se adreseaza atat bucatariilor mai spatioase, cat si celor mai reduse ca suprafata, altfel spus te poti bucura de performantele acestuia indiferent daca locuiesti intr-o garsoniera, apartament sau casa. Designul nu doar ca ajuta la incadrarea in aspectul bucatariei, ci si la intretinerea acestuia. Avand posibilitatea de a demonta usa cuptorului in totalitate si panourile din sticla ale acesteia, te va ajuta sa le cureti pe ambele laturi. Daca vreti sa aflati ce spatiu aveti nevoie pentru instalarea in bucatarie, trebuie sa stiti ca are dimensiunea de 855 x 500 x 600mm, pentru a facilita plasarea sa, dar si un spatiu eficient la interior.

Aragaz mixt Zanussi ZCK552G1WA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Performantele acestuia sunt strans legate de modul de alimentare si functionare, atat a plitei cu alimentare cu gaz cat si a cuptorului cu alimentare electrica. Plita dispune de un arzator de capacitate mica, doua arzatoare de capacitate medie sau normale, dar si de un arzator mare. Puterea acestor arzatoare este una eficienta, avand 1 KW pentru arzatorul mic, 2 KW pentru arzatoarele normale si puterea de 3 KW pentru arzatorul mare. Cu ajutorul acestuia din urma puteti trece mult mai usor la gatit datorita arzatorului cu flacara pura ce aduce temperatura vasului la cea dorita foarte repede. Fiind totusi un aragaz mai modern, puteti elimina vechea metoda de aprindere cu ajutorul chibritelor apeland la modalitatea de aprindere electrica.

Atat clasic, cat si modern
Trecand la cuptorul electric cu care acest aragaz este dotat,puteti beneficia de functiile acestuia pentru o experienta foarte buna la gatit. Daca doriti sa pregatiti o pizza pentru dumneavoastra sau pentru prieteni, puteti apela la functia speciala in acest sens pentru a beneficia de rezultatele asemanatoare unui restaurant. Procesul de gatire, indiferent de reteta dorita, datorita prezentei elementelor de incalzire atat in partea superioara cat si in cea inferioara, precum si a ventilatorului, iti garanteaza rezultate foarte bune. Rezultatele foarte bune sunt si in materie de cantitatea alimentelor pregatite, avand o capacitate aferenta a cuptorului de 56 de litri. Daca aveti cumva pofta sa serviti o friptura la gratar, dar sa nu iesiti din casa sau daca vremea nu va permite sa faceti gratar afara, puteti profita de grill-ul prezent in cadrul acestui cuptor electric.

Siguranta utilizarii acestui produs este data de prezenta in cadrul acestui aragaz a unei sigurante pentru stingerea flacarii. Mai trebuie sa tineti cont si de faptul ca lungimea cablului de alimentare este de doar 1.5metri, limitand distanta la care se poate dispune acest aragaz mixt fata de o priza. In cazul in care nu utilizati plita acestui aragaz, puteti folosi capacul metalic al acestuia pentru acoperirea plitei, toate aceste performante fiind disponibile la un pret corespunzator.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro