Tehno News RO

Frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W: Un produs esential oricarei bucatarii


In acest sezon cald este esential sa ai prezent in bucataria ta un sprijin de nadejde pentru a avea mereu ceva rece sau racoritor la indemana dar, in acelasi timp, pentru a putea pastra alimentele mereu proaspete. Dupa cum probabil ti-ai dat seama, vorbim despre un frigider iar pentru a justifica necesitatea vom vorbi despre un produs oferit de cei de la Beko,mai exact frigiderul cu doua usi Beko RDSA290M20W.

Frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


frigider cu doua usi beko rdsa290m20w.jpg

Nu doar un simplu frigider
Inca de la o privire din exterior, pe langa aspectul alb clasic ne putem da seama ca vorbim nu doar despre un simplu frigider ci de o combinatie intre un frigider destul de voluminos dispus in partea de jos si un mini congelator dispus in partea superioara. Deschizand usile si privind la interior, putem realiza faptul ca avem posibilitatea de a stoca foarte multe alimente intr-un mod foarte eficient. Vorbind despre frigider, acesta dispune de trei rafturi din sticla foarte rezistenta care se pot pozitiona in asa modincat sa pastrezi orice recipient, fie ca vorbim despre unul mai mare sau mai mic.

Frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Aceste rafturi sunt insotite si de un suport special pentru bauturi, un suport din inox care te ajuta sa pui la rece apa sau sucul, dar si o sticla de vin in cazul in care doresti sa petreci o seara cu prietenii sau, de ce nu, o cina romantica. In partea de jos a frigiderului se mai poate observa si un compartiment special pentru fructe si legume, un compartiment ce iti garanteaza prospetimea acestora la orice ora din zi si din noapte, iar daca chiar este noapte, ai la dispozitie un sistem de iluminare. Pe usa frigiderului mai avem, de asemenea, trei rafturi ce ne ajuta sa pastram diverse recipiente sau produse, chiar si oua, cu ajutorul suportului special pentru acestea.

Trecand la congelator, acesta dispune de un raft reglabil pentru a te ajuta sa folosesti la maxim spatiul disponibil si poti sa pastrezi atat alimentele necesare prepararii mesei dar si posibilitatea de a avea oricand la indemana o inghetata asa de necesara in zilele calde.

Tot ce ai nevoie intr-un singur loc
Am vorbit despre modul de compartimentare, dar trebuie neaparat sa vorbim si despre dimensiunile acestui frigider, dimensiuni care iti arata cat spatiu ai nevoie in bucatarie pentru el si anumede 1620 x 595 x 600mm. Aceasta dimensiune este corespunzatoare unui volum net al frigiderului de 209 litri si un volum net al congelatorului de 69 litri, volum care, dupa cum am precizat, este foarte bine repartizat si care poate fi exploatat la maxim pentru a pastra tot ceea ce ai nevoie in bucatarie. Tot in montare si utilizare trebuie sa tii cont de faptul ca acesta vine montat cu usi cu o deschidere standard spre dreapta, dar aceasta sepoate schimba intrucat usile sunt reversibile.

Siguranta alimentelor este garantata, de asemenea, de prezenta unui termostat reglabil pentru a seta temperatura optima dar si de un sistem de protectie antibacterian, ceea ce inseamna alimente mai sanatoase si bine pastrate. Tot legat de siguranta alimentelor este de mentionat faptul ca in cazul unei pene de curent acest frigider are o autonomie de 19 ore dar si capacitatea de congelare de 4 kilograme/24 ore.

Deoarece avem un produs destul de performant dar si eficient, atat din punct de vedere al alimentelor pastrate cat si a consumului de energie electrica,pretul acestui produs este unul destul de bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W: Un produs esential oricarei bucatarii"

frigider cu doua usi beko rdsa290m20w _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro