Tehno News RO

Beko WKY71033PTLYB3: o masina de spalat slim, dar care are toate calitatile uneia full size


Poate ca multi cumparatori nu s-ar gandi vreodata sa isi cumpere o masina de spalat slim si este adevarat ca astfel de modele sunt in general adresate unui public tinta. Dar la fel de adevarat este si ca o parte din ele sunt la fel de bune precum orice prouds mai mare si despre un exemplu din aceasta categorie vom vorbi si noi.

Beko WKY71033PTLYB3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


beko wky71033ptlyb3.jpg

Beko WKY71033PTLYB3 dovedeste ca are toate avantajele necesare pentru a convinge pe oricine de calitatea ei. Si fiind un model slim, aceasta are mai multe sanse sa incapa in locurile cu mai putin spatiu si in locuintele mai aglomerate.

Acest model are dimensiunile de 84 x 60 x 45 cm. In comparatie cu masinile de spalat full size, doar adauncimea este diferita, fiind mai mica cu 10 sau chiar 20 cm fata de acestea. Dar acest lucru nu inseamna ca se pierde vreun pic din capacitatea de spalare, masina depasind destul de mult media. 7 kg de rufe spalate intr-un singur ciclu este o valoare excelenta nu doar pentru un aparat slim, dar si pentru multe dintre cele de marime normala.

Nici din punctul de vedere al designului aceasta masina de spalat nu sta rau, avand parte si de un afisaj LCD, dar si de un control electronic. In plus, usa de la cuva este colorata in negru, astfel incat exista un contrast care atrage privirile.

Beko WKY71033PTLYB3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Performante peste asteptari de la un model ieftin
Beko WKY71033PTLYB3 este o masina de spalat foarte buna, iar faptul ca este slim nici nu se cunoaste. Are numeroase avantaje care o propulseaza printre cele mai bune modele din clasa ei de pret iar primul dintre acestea este eficienta energetica deosebita. Facand parte din clasa A+++, masina este una care consuma foarte putin energie electrica, de fapt aceasta fiind cea mai performanta clasa de pe piata.

Acestea nu sunt insa singurele lucruri bune in cazul modelului, care are si toate programele de spalat de care este nevoie intr-o locuinta. Asadar, nici nu ne putem pune problema ca o masina de spalat noua sa nu aiba programe pentru bumbac, lana, materiale negre, sensibile, sintetice sau sport, iar Beko WKY71033PTLYB3 le are pe toate. La fel, exista si cele pentru prespalare, clatire intensiva, spalare manuala sau specifica pentru haine de bebelusi. Programul scurt are 15 minute (mai putin nici nu se poate), iar masina are programare intarziata si selector pentru centrifugare (aceasta avand o viteza de 1000 de rotatii pe minut).

Nu prea se pot gasi lucruri care sa i se reproseze acestei masini de spalat (poate zgomotul, dar in Romania oricum nu prea vezi masini de spalat silentioase). In rest, Beko WKY71033PTLYB3 este un model foarte bun, unul care are si avatanjul de a fi slim. Oricum, pentru o masina cu dimensiuni reduse este una dintre cele mai incapatoare si toate dotarile sunt la locul lor. Raportul calitate pret este de asemenea unul excelent si clasa energetica permite economii. Asadar, aceasta este o masina de spalat care merita sa fie cumparata, fie ca va doriti neaparat una slim sau nu.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro