Tehno News RO

Laptop Asus X302LJ-R4018D: un produs nou pentru o experienta noua


Nimic nu se poate face in zilele noastre fara un device performant, iar daca vorbim despre realizarea unor sarcini ce implica un produs IT, cu atat mai mult. Noua tehnologie si noile produse din acest domeniu nu numai ca te vor ajuta in sarcinile de serviciu, dar te vor ajuta si sa pastrezi legatura cu toti cunoscutii tai. Pentru a avea la indemana aceste beneficii, iti recomand laptopul Asus X302LJ-R4018D.

Laptop Asus X302LJ-R4018D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


laptop asus x302lj-r4018d.jpg

Acest model vine cu un aspect elegant dat de culoarea neagra si de cercurile concentrice ce sunt prezente pe spatele ecranului, dar si de aspectul metalic al interiorului. In completarea acestor caracteristici de design mai avem tastatura internationala cu care este prevazut, dar si porturile care ii permit conectarea cu alte device-uri. Porturile acestea sunt cele doua porturi USB 2.0, portul USB 3.0 cu o viteza net superioara celorlalte, portul RJ-45, portul HDMI, dar si cititorul de carduri. Tot informatiile legate de aspect ne denota si portabilitatea ridicata de care dispune, dar, in acest caz, vorbim despre informatiile de gabarit si avem o dimensiune de 32.8 x 2.56 x 23.4cm si o greutate de 1.59 kilograme.

Laptop Asus X302LJ-R4018D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Chiar daca are aceste dimensiuni destul de reduse, asta nu inseamna ca avem un produs mai putin performant, iar caracteristicile tehnice vin sa sustina aceasta afirmatie. Cu un procesor Intel Core i5 cu doua nuclee si frecventa initiala de 2200MHz, poti sa te bucuri de o experienta a functionarii fara probleme. Pe baza acestui procesor, dar si a placii video dedicate NVIDIA GeForce 920M de 2GB, puteti sa va bucurati nu numai de o utilizare pentru serviciu, dar si pentru timpul liber, mai ales pentru relaxare prin intermediul unor jocuri si nu numai. Intrucat dispune de o capacitate de memorare de 1TB de tip HDD si 24 GB de tip SSD, poti sa apelezi la acest device si pentru a pastra filmele preferate, serialele preferate, dar si muzica sau pozele. Transferul fisierelor, dar si realizarea unor conexiuni cu alte dispozitive se poate face si cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 4.0 sau a sistemului de comunicatii wireless 802.11 b/g/n.

Un device pentru orice utilizare
Indiferent de optiunea aleasa, vei avea o experienta video datorata display-ului de 13.3 inch cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli si un format Full HD. Acestea sunt sustinute atat de detaliile specificate anterior, cat si de existenta unei memorii RAM de 6GB DDR3 alcatuita din 4GB memorie RAM integrata si de un slot ocupat cu o memorie de 2GB. Aceste lucruri nu se limiteaza doar la o experienta video, ci si la o experienta audio care se datoreaza prezentei tehnologiei audio SonicMaster, dar si a difuzoarelor integrate. Daca vrei sa iei legatura cu prietenii tai si cu cunostintele tale, mai ai la dispozitie, pe langa difuzoare, si un microfon integrat, dar si o camera web VGA, toate pentru a putea folosi retele si aplicatii de socializare.

Daca vreti sa va bucurati de acest produs, si pretul sau este pe masura performantelor, iar raportul pret calitate este unul destul de bun, dar care va da libertatea alegerii sistemului de operare pe care doriti sa vi-l instalati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Laptop Asus X302LJ-R4018D: un produs nou pentru o experienta noua"

laptop asus x302lj-r4018d _6.jpg
laptop asus x302lj-r4018d _2.jpg
laptop asus x302lj-r4018d _3.jpg
laptop asus x302lj-r4018d _4.jpg
laptop asus x302lj-r4018d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro