Tehno News RO

Beko BVM35500XMS: cuptor electric multifunctional de calitate premium


Cuptoarele incorporabile nu trebuie sa fie mici. Acestea pot sa atinga aceleasi dimensiuni precum cele obisnuite, doar ca in cazul lor cumparatorul trebuie sa fie mai atent chiar la marime, pentru a fi sigur ca se si potriviesc. In plus, un astfel de aparat are si toate sansele sa fie si unul mai modern, mai ales daca va orientati catre un model premium.

Beko BVM35500XMS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


beko bvm35500xms.jpg

Un cuptor incorporabil mare, care functioneaza pe baza de electricitate, este Beko BVM35500XMS. Si pe langa faptul ca ofera tot volumul de care ai nevoie pentru a gati chiar si pentru o familie mai numeroasa, acest cuptor prezinta si alte avantaje care ii sporesc si mai mult calitatea.

Pentru un cuptor electric si mai ales pentru unul incorporabil, Beko BVM35500XMS este destul de incapator. Are o capacitate totala de 80 l si, astfel, cu greu iti poti face probleme ca nu vei reusi sa gatesti tot ceea ce iti doresti cu ajutorul sau. Si cum este un model electric, se poate spune ca este si unul mai econom. La putere maxima consuma 1.17 kW/h, dar nu se intampla foarte des ca un aparat sa fie utilizat in aceste conditii pentru un timp prea indelungat.

Beko BVM35500XMS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Are sistem de curatare catalitica si foarte multe setari
In primul rand, merita amintit si faptul ca modelul este unul multifunctional, ceea ce inseamna ca detine un sistem de incalzire pe trei etaje, perfect pentru a gati mai multe preparate simultan, fiecare cu specificatiile lui.

In ceea ce priveste functiile, ele sunt in numar de 13. Exista setari pentru incalzire, ventilare, pastrarea preparatelor calde, preparare pizza, grill si multe altele, dar si un sistem booster care sporeste puterea de incalzire atunci cand este nevoie. Asadar, cu acest cuptor se pot prepara absolut orice mancaruri isi doreste proprietarul si, daca iti place sa experimentezi, modelul este unul ideal. Caldura se imparte uniform, astfel incat fiecare preparat sa fie gatit uniform, iar materialele din care este construit cuptorul nu pastreaza murdaria. Chiar si asa, exista un sistem de curatare catalitica, unul care elimina depunerile de grasime si ale reziduuri.

Controlul este unul foarte simplu, electronic, cu touchscreen, avand butoane pentru fiecare functie, dar si pentru setarea ceasului sau a temperaturii. De altfel, exista si un afisaj pentru ceas. Si daca va intrebati cu ce vine in plus cuptorul in ceea ce priveste accesoriile, raspunsul ar trebui sa fie unul multumitor. Asadar, Beko BVM35500XMS are doua tavi, una adanca si una normala si mai multe gratare si rafturi din sarma.

Cand cumperi un astfel de cuptor, singurul lucru de care trebuie sa te asiguri este ca el sa incapa in aranjamentul din bucatarie. In rest insa, nu prea au cum sa apara probleme cu Beko BVM35500XMS. Acesta este un cuptor electric incorporabil premium si ofera suficient de multe avantaje. Gateste eficient si probabil ca nu exista mancare pe care sa nu o poti prepara cu ajutorul sau (atat timp cat e nevoie de un cuptor pentru asta, bineinteles), este foarte usor de curatat, iar pretul pentru toate acestea este unul corect.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Beko BVM35500XMS: cuptor electric multifunctional de calitate premium"

beko bvm35500xms _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro