Tehno News RO

Tableta Samsung Tab A 4G: un produs autentic si performant


Daca vrei sa fii in pas cu evolutia tehnologica, inseamna ca vei avea nevoie de un device modern, atat in materie de electrocasnice, dar si electronice, de la smartphone la laptop si de la tableta la televizor. Cu celelalte device-uri nu putem sa te ajutam in acest moment, dar putem sa oferim o tableta care poate face fata oricarei provocari, o tableta precum Tableta Samsung Tab A.

Tableta Samsung Tab A 4G

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


tableta samsung tab a 4g.jpg

Cu o dimensiune foarte redusa,de numai 0.75 cm, in ceea ce priveste grosimea aceasta se pliaza perfect oricarui utilizator si poate sa iti garanteze un nivel ridicat de performanta. In ciuda grosimii reduse, tableta vine cu un ecran de 9.7 inch care iti garanteaza o experienta vizuala deosebita. Datorita acestor caracteristici, avem un produs ultraslim, cu un ecran Capacitive Multi-Touch, o tehnologie PLS TFT si o rezolutie de 1024x768 pixeli care te ajuta sa te bucuri de o calitate video deosebita.

Tableta Samsung Tab A 4G

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Aceasta tableta vine si in sprijinul celor care o utilizeaza in orice moment si in orice situatie s-ar afla, intrucat vine cu o camera foto principala de 5 MP care permite sa iti faci poze foarte reusite indiferent daca esti in club cu prietenii sau la o reuniune cu familia. Cei pasionati de selfie-uri au si ei de castigat, intrucat camera frontala este si ea una destul de performanta, cu o rezolutie de 2MP.

Nu doar aspectul conteaza
Functional, putem spune ca avem mai mult decat o tableta datorita functiilor de care dispune atat in materie de camera foto cat si de celelalte caracteristici. Revenind la camera foto, performantele constau in prezenta functiei de auto-focus care iti garanteaza imagini clare la fiecare apasare de buton. Daca vrei sa surprinzi anumite momente mai speciale, poti apela la functia de fotografiere continua care te ajuta sa obtii cadre succesive atat timp cat vei tine butonul de declansare apasat.

Daca sunteti pasionati nu doar de fotografiere, ci si de jocuri sau aplicatii, cu un procesor Quad Core de 1200 MHz si o memorie RAM de 2GB,va puteti bucura de experienta celor mai noi si mai interesante aplicatii. Singura conditie care trebuie sa fie indeplinita este data de compatibilitatea dintre acestea si sistemul de operare folosit de Tableta Samsung Tab A, un sistem Android v5.0 Lollipop. Cu o capacitate initiala de memorare de 16GB, nu doar ca poti sa ai la indemana toate aplicatiile preferate, dar, daca o extinzi pana la 128 GB cu ajutorul unui card microSD, poti sa ai atat muzica preferata cat si filmele preferate in orice moment al zilei. Fisierele suportate de tableta in materie de muzica sunt dintre cele mai variate, de la MP3 pana la formate OTA, iar pentru filme poti sa ai formate de la MP4 pana la cele WEBM.

Chiar daca pretul are si el un rol foarte important, avand in vedere ca vorbim despre un device Samsung modern si performant, achizitia sa este un pas catre viitor. Acest lucru este valabil fara a mai mentiona si faptul ca are o baterie de 6000 mAh care iti garanteaza o utilizare de pana la 11 ore in navigarea pe internet si nu numai.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Tableta Samsung Tab A 4G: un produs autentic si performant"

tableta samsung tab a 4g _2.jpg
tableta samsung tab a 4g _3.jpg
tableta samsung tab a 4g _4.jpg
tableta samsung tab a 4g _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro