Tehno News RO

Frigider Samsung RT46H5500SP: stalpul bucatariei


Nevoia unui frigider este cu atat mai mare cu cat si familia este mai numeroasa si persoana care gateste cu atat mai pasionata. Chiar daca esti un bucatar profesionist, un novice intr-ale bucatariei sau gatesti doar cand este nevoie, un frigider performant este o solutie optima pentru toate ideile tale, dar mai ales pentru pastrarea alimentelor in siguranta si in prospetime.

Frigider Samsung RT46H5500SP

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


frigider samsung rt46h5500sp.jpg

Samsung RT46H5500SP este un frigider modern care vine sa aduca in bucataria ta un aer proaspat, nu doar asupra alimentelor, ci si asupra intregului aspect general. Acest aer modern este dat in special de designul sau impunator cu o nuanta gri, dar in care se identifica de la inceput dozatorul de apa si panoul de control de pe usa congelatorului. Tot legat de design avem manerele incorporabile si braul de culoare negru lucios, existent intre usile celor doua compartimente. Congelatorul din partea de sus este unul cu un volum net de 112 litri si cu o compartimentare pe doua nivele, avand in partea superioara zona pentru tava de gheata si inghetata, iar in partea de jos pentru celelalte alimente. In plus, fata de alte produse similare, gasim prezenta a doua rafturi pe usa acestuia. In ceea ce priveste frigiderul dispus in partea de jos, acesta are un volum de 346 litri si o compartimentare facuta cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla foarte rezistenta care va face fata si celor mai grele recipiente.

Frigider Samsung RT46H5500SP

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Aceasta compartimentare este facuta astfel incat recipientul de fructe si legume sa se bucure de un spatiu corespunzator si sa iti asigure oricand si la orice ora produse proaspete. Pe usa acestui frigider mai avem, de asemenea, trei suporturi pentru sticle sau diverse recipiente de care ai avea nevoie, dar si recipientul de 2 litri pentru a avea apa rece oricand, dar mai ales in aceste momente caniculare.

Un volum eficient si o tehnologie eficienta
Totusi, principalul avantaj al acestui aparat frigorific modern este functia NO FROST prezenta atat la congelator cat si la frigider. Aceasta tehnologie iti garanteaza circularea aerului in interiorul sau, dar, in acelasi timp, si eliminarea vaporilor de apa, fapt ce duce la impiedicarea formarii si celui mai mic strat de gheata de pe rafturi sau de pe produsele pastrate fie in congelator, fie in frigider.

Prezenta senzorului si avertizorului de usa deschisa, dar si a unui consum de 320 kWh/an,iti garanteaza un produs modern, dar in acelasi timp si unul eficient, acesta avand o pozitionare in clasa energetica A+. Pe langa aceasta economie, va veti putea baza pe acest produs si din prisma linistei locuintei, intrucat produce un zgomot de doar 41 dB, ceea ce il va face insesizabil chiar si in linistea noptii.

Chiar daca are un pret relativ mare comparativ cu alte produse similare, acest aparat frigorific modern oferit de Samsung are capacitatea de a rezista fara alimentare cu energie electrica de pana la 18 ore, asta in cazul in care intampinati destul de des pene de curent. Iar, chiar daca are un sistem de congelare fara gheata, congelatorul dispune de o capacitate de congelare de 7 kilograme/24h.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Galerie foto: "Frigider Samsung RT46H5500SP: stalpul bucatariei"

frigider samsung rt46h5500sp _2.jpg
frigider samsung rt46h5500sp _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro