Tehno News RO

Gorenje RFI4161AW: frigider incorporabil mediu


Frigiderele incorporabile sunt, in mare parte, la fel ca si cele obisnuite. Doar ca ele trebuie sa respecte anumite dimensiuni pentru a putea sa incapa in locurile speciale construite pentru ele. In rest insa, au dotarile care exista la toate modelele, unele mai avansate, altele mai putin.

Frigider incorporabil Gorenje RFI4161AW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


gorenje rfi4161aw.jpg

Gorenje RFI4161AW este un frigider incorporabil de marime medie, unul care are si suficient de multe dotari pentru a convinge pe cei care doresc sa isi echipeze bucataria cu asa ceva ca este un produs foarte bun. In plus, Gorenje este un producator respectabil, care a demonstrat de atatea ori ca ofera aparate de calitate.

Desi este un frigider incorporabil, acesta arata asa cum o fac si modelele obisnuite. Este alb si, din punct de vedere al marimii, are dimensiuni medii. Acestea conteaza mai mult in cazul unui astfel de produs, in cazul de fata ele fiind de 157.5 x 54 x 54.5 cm. Asadar, este un frigider mai mic, in care poate sa umble oricine, dar care se poate dovedi suficient pentru o casa in care nu locuiesc mai mult de doua persoane.

Frigider incorporabil Gorenje RFI4161AW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Gorenje RFI4161AW are un volum de 265 de litri si doar o usa, ceea ce inseamna ca pentru a umbla la congelator vei deschide in mod automat si frigiderul. Acesta este mai mare, cu 217 litri, iar compartimentarea lui este foarte buna. Are trei rafturi destul de incapatoare, fiecare fiind construit din sticla rezistenta. Mai mult decat atat, exista si compartimentul pentru legume si fructe (ceea ce era normal) si un suport pentru sticle. Mai sunt si altele pe usa, deci spatiu este suficient, cel putin in frigider.

Congelatorul este insa unul mult mai mic, cu un singur compartiment care are un volum de 46 de litri. Acesta este mai potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, fiind mai greu sa poata pastra alimentele pe o perioada mai lunga tocmai din cauza dimensiunilor sale mai reduse.

Dezghetare automata pentru frigider
Avand un astfel de sistem, nu este nevoie sa opresti frigiderul pentru a scapa de gheata, aceasta fiind eliminata automat. In schimb, tehnologia nu este prezenta si la congelator, care in continuare trebuie sa fie dezghetat manual. Este un sistem mai vechi, dar pana la urma nu este o mare problema.

Mai ramane sa discutam si despre eficienta energetica a frigiderului. Fiind un aparat electrocasnic mare, nu va consuma foarte putin, dar cum face parte din clasa A+, consumul sau nu este nici unul exagerat. Intr-un an ajunge la 263 kW, ceea ce nu este foarte mult.

In concluzie, Gorenje RFI4161AW este un frigider incorporabil de calitate. Fara a fi unul extrem de modern sau premium, ramane o solutie pentru cei care se afla in cautarea unui astfel de aparat. Daca luam in considerare volumul sau, putem spune ca este unul mediu iar pretul este si el situat in aceeasi categorie. Oricum, aparatele incorporabile sunt de obicei mai scumpe decat cele clasice si, din acest punct de vedere, modelul de fata are un raport calitate pret decent, daca nu chiar bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro