Tehno News RO

Gorenje DT6315X: o hota decorativa de calitate


Daca nu ai deja o hota in bucatarie si vrei sa incepi cu un model care nu este prea scump, dar nici chiar cel mai ieftin de pe piata nu este, potrivite in acest caz sunt firmele care vand produse la pret mediu. Una dintre ele este Gorenje, acestia fiind mai putin cunoscuti la noi, dar cu aparate electrocasnice foarte bune.

Hota Gorenje DT6315X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


gorenje dt6315x.jpg

O solutie este Gorenje DT6315X, o hota decorativa de calitate medie, care dispune de cateva dotari bune, dar al carei pret ramane unul decent si moderat. Cu alte cuvinte, o prima hota care se poate dovedi a fi excelenta.

Fara sa fie un model care arata cu adevarat deosebit, orice hota decorativa este una cu un aspect ceva mai complex si mai placut decat cel al modelelor traditionale. Acestea au si un horn destul de mare si ofera si ceva mai multa calitate. Iar Gorenje DT6315X reuseste sa se diferentieze cat de cat si datorita faptului ca este gri, nu alba. In rest, se bucura de un control mecanic extrem de simplu (cu patru butoane, unul pentru pornire si cate unul pentru fiecare treapta de putere) si de doua spoturi de lumina cu o putere decenta pentru o hota.

Hota Gorenje DT6315X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


O hota ideala pentru o bucatarie mai curata
Acesta este un model care nu poate sa aiba pretentia ca in urma utilizarii lui din bucatarie vor fi eliminate complet fumul si aburul. Insa, cu cele trei trepte de putere ale sale, se poate ajunge la un procent rezonabil si cu siguranta ca orice bucatarie are de castigat de pe urma utilizarii ei. Asadar, capacitatea maxima de absorbtie este de 384 metri cubi pe ora in timp ce, pentru mai putin, se poate apela la treapta cea mai mica, aceasta fiind de 195 metri cubi pe ora.

La o hota conteaza de asemenea si tipul de filtru utilizat in eliminarea grasimilor, acesta trebuind sa fie in acelasi timp cat mai eficient cu putinta, dar si rezistent. In cazul lui Gorenje DT6315X exista doua filtre din metal, acestea incadrandu-se in clasa C, una decenta pentru un aparat la pretul sau.

In final, clasa energetica este si ea importanta, desi la hote aceasta nu este aproape niciodata un punct forte. Acestea nu consuma neaparat foarte mult, dar se poate si mai bine decat o fac hotele care se gasesc in general in Romania si au preturi acceptabile. Oricum, aceasta ajunge la 120 kW anual, o cifra care nu este exagerata.

Ca materiale, hota este rezistenta, fiind construita din inox. Asadar, Gorenje DT6315X este un produs decent pentru cei care nu cauta un varf tehnologic. Daca este prima ta hota sau vrei sa inlocuiesti una stricata si nu ai prea multi bani la dispozitie, atunci ai toate sansele sa o gasesti pe aceasta ca fiind o solutie buna. Noi o recomandam pentru ca are unele calitati si nu este nici prea scumpa. In plus, faptul ca este un model decorativ deja o face sa fie superioara celor traditionale, asa ca totul functioneaza in favoarea ei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro